ISC Praha - Speed Skating Team

Rychle a stručně

Příspěvky

German Inline Cup 2012 (5) : Geisingen Halbmarathon (8.9.2012)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Pátým, tedy předposledním závodem celé série pokračoval GIC půlmaratonem v Geisingenu, a to na trati která se dá směle nazvat jako nejtechničtější tratí celého seriálu. I přes počáteční nedůvěru se nakonec ukázalo že i na takovém okruhu se dají zajet velmi kvalitní časy, o čemž svědčí i ta skutečnost že hned tři naši zástupci si zde zajeli své půlmaratonské osobní rekordy.

 

Jablonecký inline maraton 2012 (1.9.2012)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm)  Příznivci kolečkového bruslení v Severočeském kraji se po zrušených závodech v Liberci přeci jen dočkali svého inlinového závodu. V Jablonci nad Nisou u vodní nádrže Mšeno proběhl první zářijovou sobotu již 2. ročník Jabloneckého inline maratonu. I když z názvu by se mohlo zdát že se jedná o klasický maratonský závod, hlavním závodem dne byl závod na poloviční, půlmaratonské, trati.

 

Stožecká brusle (2.9.2012)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm)  Další ročník závodu Stožecká brusle se tentokrát konal v novém, zářijovém termínu, avšak opět pod organiozátorskou taktovkou oddílu Ski Šumava. Závod, který se jako jediný u nás jede ve formě časovky, určitě patří mezi závodníky k těm oblíbeným, škoda jen že letos opět nevyšlo počasí a jelo se znovu na mokru.

 

13. Fränkische-Schweiz Marathon (2.9.2012, Německo)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm)  V překrásném prostředí německého Franckého Švýcarska proběhl první zářijový víkend již 13. ročník Fränkische-Schweiz maratonu se startem ve Forchheimu a cílem v Ebermanndstatu. Ideální počasí, úchvatná krajina a tradice závodu přilákaly na start okolo 500 závodníků všech kategorií. Je však velká škoda že na startu jednoho z nejkrásnějších maratonů na světě se objevil pouze jediný závodník z České republiky.

 

German Inline Cup 2012 (4) : XRace '12 (20.8.2012)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Po delší odmlce pokračoval dalším závodem German Inline Cup, který se tímto přehoupl do své druhé poloviny. Populární XRace v Berlíně přilákal na start kompletní tým Winjay ISC Praha stejně jako nejlepší závodníky z řad týmů Powerslide a EOSkates.

 

Českomoravský pohár : Opava (22.7.2012)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Opět po měsíci pokračoval seriál závodů Českomoravský pohár, který se tímto dostal do své poloviny. Závodníky čekalo tentokrát cestování do moravsko-slezské metropole Opavy, kde se závody jak již každoročně konaly pod organizátorskou taktovkou sportovního sdružení Sportovní kurzy.cz.

 

Alpiq Inline Kladno (21.7.2012)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm)  Podobně vrtkavé jako sobotní červencové počasí byly vrtkavé i výkony našich zástupců na tradičním inlinovém závodě Alpiq Inline Kladno pořádaného v okolí nákupního střediska OÁZA na Kladně.

 

Seenland 100 (13.5.-15.5.2012)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm)  Stejně jako každý rok se i letos uprostřed července konalo v německém Kleinkoschenu, v oblasti Lužických jezer, oblíbené setkání bruslařů, běžců a cyklistů všech věkových kategorií. Podobné závody patří u našich sousedů k těm nejpopulárnějším a tak není divu že nacházejí oblibu i u závodníků z České republiky.

 

Vezeme stříbro z Le Mans!

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Historického úspěchu dosáhla česká výprava na prestižních vytrvalostních závodech Roller 24 Le Mans. Velkou měrou se o to zasloužil především tým Winjay ISC Praha, který si oproti loňskému vystoupení ještě polepšil o jednu příčku a veze domů stříbrnou medaili za krásné 2. místo v kategorii veteráni!

 

V Skate Maraton Osiecznica (24.6.2012)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) O víkendu se konal již 5. ročník lesního inline maratonu v polské Osiecznici. Krásné letní počasí, kvalitní povrch a bohatá tombola přilákaly na start závodů více než 400 závodníků. Oba hlavní závody měly vítěze z České republiky, což se dle papírových předpokladů dalo zejména u maratonu očekávat. O to větším překvapením byl však vítěz kratšího ze závodů, závodu na 16 km.