ISC Praha - Speed Skating Team

Alpiq Inline Kladno (21.7.2012)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm)  Podobně vrtkavé jako sobotní červencové počasí byly vrtkavé i výkony našich zástupců na tradičním inlinovém závodě Alpiq Inline Kladno pořádaného v okolí nákupního střediska OÁZA na Kladně.

Nejprve nás potěšil František Míček který zvítězil v prestižní časovce na 1. kolo (800m) v čase (00:01:20), čímž se stal nesmrtelným. Tedy alespoň na jeden rok, kdy se stane ozdobou nákupního střediska kde bude zvěčněn na fotografii s putovním pohárem v ruce jako nejrychlejší závodník. Je však potřeba dodat že konkurence na startu byla tvořena především dětskými závodníky z klubu KSBM Modřany a tak litovat mohou především ti, co na Kladno nedorazili.

Hlavní závod na 11,2 km byl pak poznamenám prudkou dešťovou přeháňkou, která vzápětí ovlivnila celý závod, který i když odstartován s časovým předstihem, se jel celý za deště. Těžké závodní podmínky se tak podepsaly na umístění obou závodníků Winjay ISC Praha. František Míček skončil nakonec těsně na 2. místě (1. místo v kategorii Master 35+) v čase (00:23:11). Druhý náš zástupce Jaroslav Zíka si po velmi aktivním začátku vybral svoji smůlu v polovině závodu kdy celkem zbytečně vyjel mimo trať a následný pád způsobil, že lepší než 4. místo (3. místo v kategorii Masters 35+) za čas (00:23:57) z toho tentokrát nebylo.

Vítězem závodu se stal juniorský závodník Aleš Ceplecha (KSBM Modřany) v čase (00:23:09).

V kategorii žen nám pak velkou radost udělala Daniela Veverová, která i přes nepříznivé podmínky zvítězila v čase (00:27:09). Gratulujeme!

Výsledky: http://www.sportovniservis.cz/alpiq-inline-oaza-2012/
 

Similar to the Saturday weather was a performance of our skaters in the traditional races around OAZA shopping center in Kladno - all  started well but very soon we could see a completely different picture.

Frantisek Micek won the prestigious time trial one lap (800m) race in time (00:01:20) and become immortal. Well at least for one year when his picture with the itinerant trophy will be presented in the windows of the shopping center as the fastest skater. It's also  necessary to mention that the competition on the start was formed from kids and junior skaters from KSBM Modrany only but it's the problem of those skaters who didn't find their way to Kladno.

Main 11,2 km race was fated by heavy shower that influeced the whole race. Even started a bit early compare to the schedule it was clear that this time it's going to be racing on wet road. Very tough race conditions affected performance of both skaters from Winjay ISC Praha. Frantisek Micek finished closely in 2nd place (1st place in category Masters 35+) in time (00:23:11). The second our representative Jaroslav Zika started very well but made a small error in the half of the race and after the accident when he landed to the surface he couldn't finish better than in 4th place (3rd place in category Masters 35+) in time (00:23:57).

The winner of the race was junior skater Ales Ceplecha (KSBM Modrany) who won in time (00:23:09).

Despite unpleasant racing conditions Daniela Veverova proved her qualities and won the woman category in time (00:27:09). Congratulations!

Results: http://www.sportovniservis.cz/alpiq-inline-oaza-2012/

 

František Míček

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Výsledky

(Vanadis, 24. 7. 2012 14:39)

Františku, zapomněl si na Danku :-(

Re: Výsledky

(František Míček, 24. 7. 2012 15:54)

No jasně, nějak se mě to plete a zapomínám! Opraveno, doplněno.