ISC Praha - Speed Skating Team

German Inline Cup 2012 (4) : XRace '12 (20.8.2012)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Po delší odmlce pokračoval dalším závodem German Inline Cup, který se tímto přehoupl do své druhé poloviny. Populární XRace v Berlíně přilákal na start kompletní tým Winjay ISC Praha stejně jako nejlepší závodníky z řad týmů Powerslide a EOSkates.

Jeden z nejrychlejších půlmaratonů na světě který je každoročně pořádán v centru Berlína sliboval nejen představení světové špičky, ale letos i velmi teplé počasí - teploty se celý víkend pohybovaly okolo 35C. I tak se podařilo našim závodníkům zajet velmi zajímavé časy. Nejlépe se umístil Martin Kuchař, který nejenže v závodě pomohl Ondrovi Suchému, ale sám vybojoval velmi pěkné 29. místo za čas (00:35:13). Martinův výkon byl hodný obdivu o to víc, že celá dvě kola sám dojížděl skupinku závodníků před ním. Druhým závodníkem v cíli byl František Míček na celkovém 50. místě v solidním čase (00:35:49), pro kterého to byl první větší závod od květnového zranění. Třetím v cíli byl pak Jaroslav Zíka na celkovém 58. místě v čase (00:37:15), který jen potvrdil že závody v horku nepatří mezi jeho oblíbené. Jako poslední z týmu pak dojel Tomáš Kalivoda na celkovém 72. místě v čase (00:39:38) . Martin Máčel bojoval s horkem úspěšně celá tři kola, pak však ze závodu odstoupil.

Kromě Winjay ISC Praha týmu se však na startu objevili další členové klubu, ať již současní či bývalí. Nejlépe si vedl Pavel Zajpt hájící barvy týmu Inlinetalent Praha, který dojel na výborném 44. místě v čase (00:35:46)  čímž si vytvořil osobní rekord. V kategorii Fitness se pak na startu objevili dokonce dva závodníci z ISC : Rostislav Šticha dojel na celkovém 64. místě v čase (00:42:17), Antonio Cristiani pak ve vylepšeném osobním rekordu v čase (00:51:34) na celkovém 161. místě.

Vítězem mužského závodu se stal belgický závodník Bart Swings (Powerslide Matter World) v novém traťovém rekordu (00:31:00).

V závodě žen se na startu objevila Daniela Veverová, která dojela v kategorii Speed na celkovém 29. místě v čase (00:48:22). Petra Havlasová skončila na celkovém 30. místě v čase (00:53:07).

Vítězem závodu že se stala dle předpokladů německá závodnice Sabine Berg (Powerslide Matter World) v čase (00:38:23).

Výsledky: http://www.xrace.info/ergebnisse-und-teilnehmerliste/ergebnisse.html

 

After a short break German Inline Cup continued with next race and moved into the second part of whole series. Popular XRace in Berline attracted not only complete Winjay ISC Praha team but also best skaters from Powerslide and EOSkates teams.

One of the fastest inline half marathon in the world that is organised every year in center of Berlin promised not only best performance from elite skaters but also a very high temperatures - overall temperature was about 35C in the Sunday morning. Despite that fact our skaters proved they are capable of good times in any weather. The best performance was seen from Martin Kuchar who in the race helped his Czech colleague Ondrej Suchy and grabbed excellent 29th place in (00:35:13). Martin performance was worth of admiration as he alone chased a group of skaters in front of him. the second team skater in the finish was Frantisek Micek in 50th place in solid time (00:35:49). It was the first big race for Frantisek since his May shoulder injury. The third one crossed finish line Jaroslav Zika in 58th place in (00:37:15) who confirmed that races in the extreme weather conditions are not his favourite ones. Tomas Kalivoda finished as the last member of Winjay ISc Praha team when he grabbed overall 72nd place in (00:39:38) time. Martin Macel tried his best first three laps but then due to extreme weather conditions quit the race.

Apart from Winjay ISC Praha team also other former or actual members of ISC Praha raced on Sunday. Surely the best perfomance was seen from Pavel Zajpt who finished in his new personal record in (00:35:46) in 44th place. In Fitness category two skaters from ISC Praha appeared at the starting line : Rostislav Sticha finished in (00:42:17) in 64th place, and Antonio Cristiani who also broke his personal best when he finished in (00:51:06) in overall 161st place.

The winner of the men race was Bart Swings from Belgium (Powerslide Matter World) in a new track record time (00:31:00).

Daniela Veverova appared at the start of women Speed category race and finished in overall 29th place in time (00:48:22). Petra Havlasova finished in overall 30th place in time (00:53:07).

Sabine Berg from Germany (Powerslide Matter World) became anticipated winner of the women race in time (00:38:23).

 

Results: http://www.xrace.info/ergebnisse-und-teilnehmerliste/ergebnisse.html
 

František Míček

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář