ISC Praha - Speed Skating Team

Ostatní

Příspěvky

První sníh aneb ISC na horách

(fm) První letošní sníh přilákal do českých hor mnoho příznivců lyžařských sportů, mezi nimiž nechybělo i několik členů našeho týmu, kteří uvítali možnost kvalitní vytrvalostní přípravy ve vysokohorském prostředí.

 

ISC Praha členem Českého svazu kolečkového bruslení

cskb.jpg(fm) Velmi potěšující zpráva přišla dne 5.12.2011. Český svaz kolečkového bruslení (ČSKB) prostřednictvím svého webu oznámil rozšíření svazu o nové členy, mezi nimiž tentokrát nechyběl ani oddíl ISC Praha.

 

Spolupráce se společností WinJay potvrzena!

(fm) Jak již bylo oznámeno na výroční schůzi klubu začátkem listopadu, novým sponzorem ISC týmu se pro sezónu 2012 stává italská společnost WinJay, tedy společnost zabývající se výrobou software pro televizní a rozhlasová studia.

 

Výroční schůze ISC Praha za rok 2011

(fm) O uplynulém víkendu se v areálu Běchovické Korunky konala výroční schůze ISC Praha.

 

S Italem na bruslích

(fm) Nečekanou dohru měla účast našeho týmu na květnovém Mistrovství Evropy veteránů v německém Dampu a posléze i na červnovém Mistrovství světa ve francouzkém Dijonu.

 

Le Mans 2011 : Slavné výroky (aneb Výroky slavných)

(fm) Jelikož od závodu v Le Mans uplynula již pěkná řádka dní, myslím že nastala právě ta vhodná chvíle připomenout si některé veselé výroky, které během závodu zazněly. Některé z nich vyvolaly úsměv na tváři ihned po jejich pronesení, zatímco některé další tu pravou jiskru získaly až s určitým časovým odstupem a mají tak šanci stát se legendami.

 

Snídaně s Novou (závod 24h Roller Le Mans, 12.7.2011)

(fm) O vzrůstající popularitě inline bruslení v Čechách svědčí i fakt, že v poslední době se o tento sport strhla doslova nevídaná mediální vlna zájmu. Ať již to bylo vystoupení člena našeho klubu Martina Jirsy v pořadu ČT „Sama doma“ nebo sestřih závodu světového poháru v Ostravě vysílaný na programu ČT4, pak nejnovější vlašťovkou v tomto směru byla beseda s účastníky prestižního závodu 24h Le Mans v pořadu „Snídaně s Novou“.

 

7 statečných aneb "Jedeme na European Masters!"

I když v neděli proběhne v Praze další, neméně zajímavý, díl ze seriálu závodů LifeInLine, 7 statečných bruslařů z našeho klubu se chystá na premiérový start v rámci European Masters, tedy oficiálního "Mistrovství Evropy veteránů" v německém Dampu. A protože tomu náhoda chtěla a nás je opravdu sedm, je pro nás velkou inspirací právě stejnojmenný film "Sedm statečných", tedy "Magnificent seven".

 

Napsali o nás ... (Prachatický deník, 4.4.2011)

Nečekané úspěchy našeho klubu na mezinárodní scéně, konkrétně na inline závodech v Bratislavě, nemohly uniknout ani pozornosti médií. Jedním z prvních, kteří se rozhodli zbystřit svoji pozornost i na poli kolečkových závodů, byl Prachatický deník. Pod titulkem "Inlinisté uspěli v Bratislavě" se zde autor článku Vladimír Klíma zamýšlí nad úspěchem prachatických bruslařů Evy Šodkové a Davida Nováka, kteří tímto svým výkonem rázně zapsali Prachatice na pomyslnou mapu líhní českých inlinových talentů.

 

Sama doma (Inline bruslení s Martinem Jirsou, 31.3.2011)

ct.jpgV rámci pořadu ČT "Sama doma" v bloku zaměřeném na inline bruslení vystoupil člen našeho týmu Martin Jirsa společně s dcerou Natálkou. Pokud vezmeme v úvahu že se jednalo o jejich první vystoupení před kamerami ČT a navíc že vše bylo vysíláno živě, musíme uznat že Martin s Natálkou podali obdivuhodný výkon! Gratulujeme!