ISC Praha - Speed Skating Team

Výroční schůze ISC Praha za rok 2011

(fm) O uplynulém víkendu se v areálu Běchovické Korunky konala výroční schůze ISC Praha.

Posledního setkání v letošním kalendářním roce se zúčastnilo celkem 13 členů. Předseda oddílu Jaroslav Zíka nejprve přivítal všechny přítomné a pak v několika větách zhodnotil sezónu 2011. Jedním z hlavních bodů programu pak bylo představení nového sponzora pro sezónu 2012. Po dlouhých jednáních se našemu oddílu nakonec podařilo přesvědčit Antonia Criatianiho (kterého jistě každý zná z MČR v Račicích), aby se jako spolumajitel italské společnosti WinJay stal hlavním partnerem týmu ISC Praha. Zároveň byla představena nová závodní kombinéza pro rok 2012 s logem WinJay, které vystřídá logo Gigasportu.

V další části schůze pak František Míček představil svoji webovou aplikaci s výsledky členů týmu a podrobnou závodní statistikou. Aplikace bude veřejně dostupná na internetu a i když zatím obsahuje pouze údaje závodníků ISC Praha, je již v plánu rozšíření databáze i o závodníky dalších klubů. Na základě statistických údajů pak došlo k vyhlášení nejúspěšnějších závodníků z řad ISC Praha, kterými se pro rok 2011 stali Martin Kuchař a Tereza Klimešová, kterým tímto gratulujeme!

 

Dalším bodem programu pak bylo formální přijetí dvou nových členů do řad ISC. Novými členy se tak stávají Jaroslav Hrouda a Jana Hroudová, kteří do ISC přicházejí ze Sokola Běchovice. Jardovi i Janě tímto přejeme mnoho závodních úspěchů! Jarda Hrouda při té příležitosti zárověň nastínil situaci ohledně bruslařských tréninků v garážích, které se vloni tak osvědčily. Bohužel letos jsou jednání o poznání složitější a tak v tuto chvíli ještě není jasné, zda-li nějaké garáže pro nadcházející zimu budou k dispozici či nikoliv.

Dále následovala volná diskuze, čímž se úplně zapomnělo na jeden z klíčových bodů schůze, kterým mělo být rozloučení Pavla Zajpta s dresem ISC. Pavlův ohlášený přestup byl jen logickým vyústěním situace, kdy se jako bruslařský trenér již delší dobu angažoval v týmu Inlintalentu a tak je celkem pochopitelné že chce být svým svěřencům co nejvíc nablízku. Pavel je jedním z velkých propagátorů inline bruslení, kterému naprosto propadl a proto jeho odchod bude pro ISC určitě ztrátou. Pavel odvedl pro klub velký kus práce, stačí jen namátkou jmenovat jeho příspěvky na klubový web či zpracování videí ze závodů. Též je zde třeba zmínit že jeho zásluhou se v týmu objevilo i několik nových tváří. Přejeme Pavlovi tímto vše nejlepší a věříme, že i ve své nové roli neztratí nic ze svého pověstného elánu a nadšení, které je pro tento malý sport jakým inline bruslení bezesporu je, tak klíčové. Díky Pavle!

 

František Míček

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zdravím Winjay tým

(Petr Janda, 14. 11. 2011 23:59)

a přeji hodně úspěchů pod novým sponzorem...i když přezdívka "gigáči" vám asi nejspíš zůstane :-) Jo a Františku, hlásím se do vaší databáze :-)))