ISC Praha - Speed Skating Team

Napsali o nás ... (Prachatický deník, 4.4.2011)

Nečekané úspěchy našeho klubu na mezinárodní scéně, konkrétně na inline závodech v Bratislavě, nemohly uniknout ani pozornosti médií. Jedním z prvních, kteří se rozhodli zbystřit svoji pozornost i na poli kolečkových závodů, byl Prachatický deník. Pod titulkem "Inlinisté uspěli v Bratislavě" se zde autor článku Vladimír Klíma zamýšlí nad úspěchem prachatických bruslařů Evy Šodkové a Davida Nováka, kteří tímto svým výkonem rázně zapsali Prachatice na pomyslnou mapu líhní českých inlinových talentů.

Autor článku dále podtrhuje tu skutečnost, že i přes silnou mezinárodní konkurenci v podobě bruslařů ze 6 zemí se zde jediní zástupci prachatického okresu rozhodně neztratili a vyzdvihuje jejich mravenčí píli, se kterou se dostali až k samotnému vrcholu.

I přes velmi čtivou formu kterou rozhodně nelze článku upřít, bych se zde rád zmínil o dvou nepřesnostech, které by neznalého čtenáře snad mohli svést i k mylným závěrům.

Vítězem celého závodu se opravdu stal Mathieu Grandgirard, který, a zde mi autor, i přes svou nesmírnou snahu, promine, ovšem není z Rakouska nýbrž z Francie .

Tou druhou nepřesností je skutečnost, že autorem fotografie není, ehm, David Novák, ale jsem to já, takže Davide, sakra, až si příště řekneš o nějaký fotky tak dostaneš pěkný

KULOVÝ

(aneb slovy klasika, jinému bych dal, ale Hájkovi ...)

Článek z Prachatického deníku naleznete zde:
http://prachaticky.denik.cz/ostatni_region/pt_inline20110404.html

 

František Míček

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

reportáž

(vanadis, 6. 4. 2011 14:01)

Co k tomu Františku dodat, opět jsem se pobavila a odpolední káva chutnala ještě více. Dnes budu fotit na Běchovické korunce, takže si dám pozor, až po mě bude třeba Davit chtít nějaké fotky, zajistím si řádny copyright.