ISC Praha - Speed Skating Team

Reportáže

Příspěvky

Maratona di Roma (18.3.2012, Itálie)

 REPORTÁŽ  (fm) Posledním závodem mé jarní běžecké (mini) sezóny se stal, jak se dalo čekat, závod nejdelší – tedy maraton. Ne že by snad neexistovaly  závody delší, to zase jo, mě ale bohatě stačí právě těch 42,195 km. Po dvou testovacích desítkách si vyzkouším trať 4x delší, která spolehlivě prověří jak jsem se v zimě vlastně připravoval.

 

Pečecká desítka (10.3.2012, Pečky)

 REPORTÁŽ  (fm) Druhým testovacím závodem před blížícím se maratonem v Římě byla pro mě stará, dobrá, Pečecká desítka. Ano, je to tak, je více než jasné že čtenář by musel být buďto zarputilým běžcem nebo zbloudilým turistou tápajícím v mapě, aby mu jméno obce, neřknu-li závodu, vůbec něco řeklo.

 

Palestra Kbelská 10 (3.3.2012, Praha)

 REPORTÁŽ  (fm) Zima pomalu končí a brzy tady bude jaro a s ním přijdou i první bruslařské závody. Pravda, zima se jen tak lehce nevzdá, koncem února bylo ještě –18C a kdyby někdo v tu chvíli zmínil inline bruslení byl by považován přinejmenším za podivína, ne-li přímo za magora. I tak ale zanedlouho nastane ten okamžik kdy si každý bruslař položí tu nepříjemnou otázku „Tak co jsem to sakra vlastně přes tu zimu dělal?“