ISC Praha - Speed Skating Team

Memoriál Karla Raise (2.5.2015, Louny, ČR)

Memoriál Karla Raise (2.5.2015, Louny, ČR) RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Krásné, téměř letní počasí, přilákalo do Loun na tradiční běžecký závod Memoriál Karla Raise nejen spoustu běžců a handbikerů, ale téměř i kompletní tým Winjay ISC Praha, který se postavil na start již 2. ročníku vloženého závodu bruslařů.

A byli to právě závodníci týmu Winjay ISC Praha, kteří od počátku diktovali tempo patnáctikilometrového závodu, který se zanedlouho doslova proměnil v klubové mistrovství. Nakonec si naši závodníci odvezli z Loun nejen krásný sportovní zážitek, několik vítězství ale také i tučnou finanční prémii vypsanou organizátory závodu pro obě hlavní kategorie.

Nejlépe si tentokrát vedl Jaroslav Zíka, který projel cílem jako první v čase (00:26:01.76), jen o centimetry dříve než František Míček na 2. místě (00:26:01.82). Dojezd byl tak těsný, že o vítězi musela rozhodovat cílová kamera a to dokonce několikrát a pokaždé jinak. "Vlka se nažral a koza zůstala celá", dalo by se napsat a tak si oba borci užil svůj okamžik slávy, byť Jarda byl nakonec ten, kdo se postavil na stupínek nejvyšší. Zejména pak díky tomu, že má o 2cm delší tkaničky ...

Výborně si vedl i Rostislav Šticha, který ve své letošní premiéře zajel svůj téměř životní závod a skončil na celkovém 4. místě v čase (00:28:33:77), když do posledních metrů bojoval o medailové umístění. Ani poslední člen týmu Jan Chejn nezklamal a dojel na krásném 8. místě v čase (00:30:38.87).

Velikého úspěchu dosáhla též Daniela Veverová, která vyhrála kategorii žen, čímž se jí splnil její velký sen vyhrát jednou nějaký závod. Gratulujeme! Daniela dojela do cíle v čase (00:29:41.15).

 

Výsledky: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1YYwygHtuvu93ZT8qcPP-QoO417oDQtMeNTcBcBdc9kQ/pubhtml

WINJAY ISC PRAHA 2015 Zleva František Míček, Jaroslav Zíka, Daniela Veverová Rostislav Šticha a Jan Chejn.

Memoriál Karla Raise (2.5.2015, Louny, ČR)

gb.gif Nearly summer weather attracted not only runners and handbikers into North Bohemian town of Louny, but also almost complete Winjay ISC Praha team that participated in second edition of inline race.

And it was the athletes from Winjay ISC Praha team, who dictated the pace of the fifteen kilometers race, which soon turned literally into club Championship. At the end the members of the team returned from Louny not only awarded with nice sporting experience, a few podium appearances but also with an interesting money reward generously offered by organisers for both major categories.

Best of all was this time Jaroslav Zika, who finished race as a winner in time (00:26:01.76), only centimeters ahead of Frantisek Micek who finished in the 2nd place (00:26:01.82). The finish was so tight that a video decision had to be taken a couple of times with surprising results each time. Both skaters enjoyed their moments of glory when they were both announced as winners. The only reason Jarda won was that he's got 2cm longer shoelaces ...

It was also a good race for Rostislav Šticha, who made perfect his debut and this year premier and finished in the overall 4th place in time (00:28:33:77). Also the last member of the team Jan Chejn didn't have a disappointing race and finish in the overall 8th place in time (00:30:38.87).

Louny will be written into Daniela Veverova memory forever as this was the first race that Daniela won and fulfilled her life dream. Congratulations! Daniela crossed the finish line in time (00:29:41.15)

 

Results: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1YYwygHtuvu93ZT8qcPP-QoO417oDQtMeNTcBcBdc9kQ/pubhtml

 

 

František Míček

František Míček

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář