ISC Praha - Speed Skating Team

Spice Rollerblade Marathon (4.8.2013, Jurmala, Lotyšsko)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) V Lotyšském přímořském letovisku Jurmala se o uplynulém víkendu uskutečnil další ročník populárních inline závodů pod názvem Spice Rollerblade Marathon. Na programu byly závody na 14 km a 42 km a nás může těšit, že na kratší vzdálenosti startoval i reprezentant týmu Winjay ISC Praha.

Antonio Cristiani ve svém druhém letošním závodě podal bojovný výkon a na trati plné výmolů a nekvalitního asfaltu vybojoval časem (00:39:36) 91. místo z celkového počtu 268 účastníků.

Vítězem závodu se stal Reinis Znotiņš (Laimite/Powerslide Latvia) v čase (00:26:49).

   

Výsledky: http://www.maratoni.lv/en/in-line-skating-marathon/results-1/rezultati-2013/ 

 

 gb.gif Another year of popular Spice Rollerbalde Marathon was held over the last weekend in Latvian sea resort Jurmala. The main races (14 km and 42 km) attracted many local skaters but also some foreigners found their way to Latvia. We are very proud to announce a representative of Winjay ISC Praha started in the shorter distance race.

Antonio Cristiani who made his seasonal debut in May in German town of Klettwitz and Jurmala was his just a second race in the year made a good performance and finished in 91st place out of 268 participants in time (00:39:36).

The winner of the race was a local skater Reinis Znotins (Laimite/Powerslide Latvia) who won in time (00:26:49).

   

Results: http://www.maratoni.lv/en/in-line-skating-marathon/results-1/rezultati-2013/

 

 

František Míček

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář