ISC Praha - Speed Skating Team

Reebok Spartan Race (31.8.2013, Vechec, Slovensko)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Vynikajícího úspěchu dosáhla ve Slovenském Vechci Tereza Klimešová, která dokázala již podruhé v krátké době zvítězit v prestižním závodě Reebok Spartan Race.

Tento těžký závod, sestávající se z běhu na 22 km a množství rozličných překážek (potok, bahno) či dovedností (šplh, hod oštěpem, bouldering), přilákal na start více než tisícovku závodníků. I v tak silné konkurenci se Tereza Klimešová neztratila a suverénně ovládla kategorii žen, když zvítězila velmi kvalitním časem (02:12:04.0). Jen pro upřesnění, tento čas by stačil na umístění mezi prvními 15 muži!

"Super Tereza" tak navázala na svůj předešlý Reebok Spartan Race v českém Monínci, ve kterém také zvítězila. Gratulujeme!

  

Výsledky: http://sportsofttiming.sk/en/race/overview/1069

 

 gb.gif Outstanding performance showed Tereza Klimesova in Slovakian village Vechec where she clinched her second victory in a prestigious Reebok Spartan Race.

This exceptional and hard race consisting of 22 km of trail run and many obstacles (water, mud) or skills (climbing, javelin throw, bouldering) attracted more than thousand competitors. Despite big competition from other athletes Tereza Klimesova dominated women category and won in time (02:12:04.0). This time has so much quality that it would secure her a place amongts first 15 men!

"Super Tereza" followed her previous Reebok Spartan Race victory in Czech town Moninec. Congratulations!

 

Results: http://sportsofttiming.sk/en/race/overview/1069

 

 

František Míček

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář