ISC Praha - Speed Skating Team

Lipenský půlmaraton (11.5.2013, Lipno nad Vltavou)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Druhý ročník Lipenského půlmaratonu se uskutečnil v sobotu 11.5. 2013 v Lipně nad Vltavou. Nepříznivé počasí ovlivnilo závodní účast a tak na startu se objevila pouze hrstka bruslařů, mezi kterými však nechyběl loňský vítěz Martin Jirsa.

A byl to právě Martin Jirsa, který i přes deštivé  počasí suverénně zvítězil ve stylu start-cíl v čase (00:41:07) čímž nejen obhájil své loňské prvenství, ale zároveň se stal jediným mužem který kdy vyhrál Lipenský maraton.

 

Výsledky:

http://live.results.cz/livepro.php?event=201308Lipno&trasa=21beh

  

 gb.gif Second anniversary of Lipensky pulmaraton was held in Lipno nad Vltavou on Saturday, May ++, 2013. Despite rainy weather when only a few determined skaters found their way to the start, last year winner Martin Jirsa could not miss an opportunity to defend his victory and came to Lipno to win in second time in a row.

And it was defending champion Martin Jirsa who after a long solo crossed the finish line as the winner and won in time (00:41:07) and became the only winner of all years of Lipensky pulmaraton.

 

Results:

http://live.results.cz/livepro.php?event=201308Lipno&trasa=21beh

 

František Míček

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář