ISC Praha - Speed Skating Team

14. Fränkische-Schweiz Marathon (1.9.2013, Forchheim, Německo)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) První víkend v září se v německém Forchheimu uskutečnil již 14. ročník populárního závodu Fränkische-Schweiz Marathon. Tento maraton, profilově obtížný, patří díky své poloze v malebném údolí Franckého Švýcarska rozhodně mezi nejkrásnější inline maratony světa.

Na startu se objevil i František Míček, který v takticky vedeném závodě dojel na nepříliš lichotivém celkovém 20. místě (3. místo v kategorii M40), shodou okolností  tedy na stejném místě jako v loňském roce.

Vítězem závodu se stal v průměrném čase (01:16:36) Stefan Rumpus (GB Racingteam), který zároveň obhájil své loňské prvenství.

  

Výsledky: http://forchheim.r.mikatiming.de/2013/?pid=start

 

 gb.gif 14 year of popular Fränkische-Schweiz Marathon took place in German town of Forchheim. This highly demanding race thanks to picturesque landscape of Fränkische Swiss is definitely amongst best inline marathon in the world.

Frantisek Micek found his way to the starting line and grabbed in a tactful race not very flattering 20th place (3rd place in category M40), coincidentally the same place as the last year.

Stefan Rumpus (GB Racingteam) defended his last year title when he won in an average time (01:16:36).

 

Results: http://forchheim.r.mikatiming.de/2013/?pid=start

 

 

František Míček

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář