ISC Praha - Speed Skating Team

Pozvánka na závody - Plzeňské inline sprinty (22.9.2013)

Winjay ISC Praha ve spolupráci s Inlajn.cz pořádá dne 22.9. 2013 na krásném 300m dlouhém oválu v areálu TJ Slavia VŠ, U Borského parku 19, Plzeň závody "Plzeňské inline sprinty". Jedná se o souboje na jednotlivých tratích - 200 m, 300 m, 1500 m a 3000 m. Závody začínají v 10:00 ráno.

 

Vzhledem k tomu, že ačkoliv bylo první kolo Plzeňských sprintů pořádáno velmi narychlo, mělo u závodníků celkem úspěch. Myslím si, že to bylo jednak příjemnou domácí atmosférou, uvolněným a přátelským přístupem, kvalitou tratě a v neposlední řadě taktéž systémem závodnických tratí a jejich hodnocení, kde si vybrali jak sprintersky založení závodníci, tak závodníci vytrvaleckého typu, či tzv. obojživelníci, tedy ti, kteří prostě jeli všechno!

Proto bych si Vás opět dovolil pozvat na druhé kolo Plzeňských sprintů, které se bude konat dne 22. září 2013 v neděli od 10:00 hodin ráno opět na dráze TJ Slavia VŠ, U Borského parku 19, Plzeň. Přijďte tedy všichni Ti, kteří mají chuť změřit své síly na krásné dráze a přijďte i Vy, kteří máte chuť jen fandit. Kompletní propozice závodů zasílám v příloze.

Propozice k závodům najdete zde.
Fotografie ze srpnového závodu najdete zde.

Všechny srdečně zve

Jarda Hrouda



 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář