ISC Praha - Speed Skating Team

LifeInLine Tour Tábor - MČR v inline půlmaratonu (3.6.2012)

 VIDEO  (fm) Třetí díl seriálu LifeInLine Tour byl na pořadu na premiérové trati areálu Komora v Táboře. Součástí celého dne byla nejen spousta zábavných atrakcí pro děti (mj. Hrošíkova olympiáda), ale též i pro dospělé - tou největší pak hlavní závod dne který byl zároveň i Mistrovstvím ČR v inline půlmaratonu.

A právě přívlastek mistrovský znamenal, že tentokrát v uceleném sestřihu toho nejzajímavějšího chybí záběry z Fitness desítky což se vzhledem k důležitosti hlavního závodu zdá celkem logické, snad jen příznivci Davida Štěpánka a Martina Kuchaře budou poněkud zklamáni jelikož jejich oblíbenci tentokrát na obrazovkách ČT chybí.

Prostor ovšem dostali jiní - např. předseda Českého svazu kolečkového bruslení Michal Hrazdíra který s kamerou na tyči absolovoval většinu hlavního ženského závodu a poskytl tím divákům velmi netradiční záběry. Na Michala Hrazdíru pak navázal v hlavním mužském závodě Jaroslav Zíka, který převzal tyč, kameru i zodpovědnost a místo bodů do celkového hodnocení Českého poháru se rozhodl proslavit své jméno spíše jako zručný kameraman než průměrný, a navíc unavený, bruslař.

Následují rozhovory s vítězi obou hlavních závodů, jak žen (Kateřina Novotná), tak mužů (Ondřej Suchým), tedy rozhovory s těmi nejlepšími bruslaři v České republice, dále diskuze o vhodném výběru bruslí a koleček pro začátečníka a celý dokument končí pozvánkou příznivců bruslení do Ostravy, kde se 16.6.2012 bude konat již počtvrté závod Světového poháru.  

 

František Míček

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář