ISC Praha - Speed Skating Team

LifeInLine Tour Opava (9.9.2012)

ostrava.jpg VIDEO  (fm) Pouhé tři dny trvala příprava dokumentu České televize zachycující to nejdůležitější ze závodů seriálu LifeInLine Tour, které proběhly uplynulý víkend v Opavě. Příjemné překvapení čekalo ty diváky, kteří si naladili ve středu navečer program ČT4 - nejenže mohli v rekordně krátké době sledovat 40 minutový sestřih z inline závodů, ale též měli možnost dovědět se spoustu zajímavých informací a novinek z úst přizvaného experta. 

Tím nebyl nikdo jiný než šéftrenér oddílu Inlinetalent Praha a závodník v jedné osobě Pavel Zajpt, který měl poprvé tu možnost přidat své zajímavé postřehy a informace ze zákulisí inline závodů. Pavel zde několikrát vyzdvihl pracovitost ledových bruslařů v čele s Jakubem Appeltauerem, pochválil píli Davida Štěpánka a vysvětlil, jak důležité je dodržovat předzávodní taktiku.

Původně se mělo jednat po poslední ze závodů celé série, nicméně se tomu tak nestalo a celá série bude ukončena doplňkovým závodem dne 7.10.2012 na brněnském Výstavišti.

 

Dokument najdete zde: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10155566850-in-line-brusleni/412232400061045-lifeinline-tour-opava/

 

František Míček

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář