ISC Praha - Speed Skating Team

24 hodin Le Mans na inlinech

 VIDEO  (fm) Již po necelých 14 dnech od konání nejmasovějšího závodu na kolečkových bruslích na světě Roller 24 hours Le Mans mohou příznovci bruslení vidět to nejzajímavější z pohledu české výpravy ve 20 minutovém dokumentu České televize. 

Role spolukomentátora se tentokrát ujal Michal Nepovím, bruslař, organizátor, miláček davu a především mediální vůdce týmu veteránů Winjay ISC Praha v jedné osobě, který nám prostřednictvím svého zasvěceného komentáře nejen poodhalí tajemství přípravy na tak náročný závod ale i vysvětlí jak se například jezdí za deště či jak se správně odpočívá. I když dle Michalových slov tento těžký vytrvalostní závod není žádná sranda, o legrační momenty tento rok nebyla nouze - zejména rychlé dešťové přeháňce to chvílemi na trati vypadalo jako někde na lyžařské sjezdovce v africkém Lesothu.

Závěrem lze říci že tento závod rozhodně má svoji specifickou atmosféru a jak nám zajisté potvrdí samotný Michal, lze jej bez nadsázky nazvat Mekkou všech bruslařských nadšenců.

Dokument pak můžete zhlédnout zde:

 

 

 

 František Míček

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář