ISC Praha - Speed Skating Team

Wheels on the track (21.8.2011, Plzeň)

 RYCHLE A STRUČNĚ  (fm) První ze závodů nové tour "Wheels on the track 2011" měl úspěšnou premiéru dne 21.8.2011 v Plzni pod organizátorskou taktovkou sdružení Inlinetalent.

"Wheels on the track" je seriál dráhových závodů který bude v letošní, premiérové, sezóně obsahovat 2 závody (oba v Plzni), pro příští rok však jeden z tvůrců celého projektu Pavel Zajpt hovoří již o 8 závodech v průběhu celého roku. Příznivci dráhového bruslení se tedy mají již teď nač těšit.

Na startu prvního letošního závodu se v Plzni sešlo pestré startovní pole čítající několik opravdu zajímavých jmen - start nedávného juniorského vícemistra Evropy v inline marathon Adama Adlta byl jistě velkým překvapením pro všechny přítomné. Adam se navíc časem 1:23s stal zároveň vítězem vloženého závodu na 1 000 m, čímž překonal stávající rekord dráhy jehož držitelkou byla až do této chvíle Martina Sáblíková.

V kategorii ženy Speed se objevily dvě závodnice a obě z týmu ISC Praha. Zvítězila Karolína Nováková, na druhém místě pak skončila Eva Šodková.

Velkým bojem pak skončila kategorie muži Speed, kde se objevilo dokonce trio zástupců ISC Praha. Vítězem závodů se s nejvyšším bodovým součtem stal Martin Kuchař, pro kterého byly dráhové závody jistě příjemným zpestřením sezóny. Na druhém místě skončil David Novák a na místě čtvrtém pak Jaroslav Zíka.

Seriál pokračuje dalším závodem dne 25.9. 2011 v Plzni. Všichni závodníci jsou opět srdečně zváni.

 

Výsledky:
http://files.inlinetalent.cz/200009883-decc8dfc67/WOTT%20vysledky%2021.8.2011%20-%20Plzen.pdf

 

František Míček

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Doplnění výsledků

(Michal Mládek, 26. 8. 2011 12:28)

A na 3. krásném místě v kategorii speed, jsem se umístil já za team Filadelfie.