ISC Praha - Speed Skating Team

Valná hromada ČSKB

 RYCHLE A STRUČNĚ  (JaZ) Dne 21.2.2012 se v Praze na Strahově konala dlouho očekávaná valná hromada Českého svazu kolečkového bruslení. Hlavním cílem VH bylo přijetí nových členů, schválení nových stanov a zvolení nového vedení svazu.  Z pozvaných 37 zástupců klubů se nakonec dostavilo 33 delegátů. Přítomno bylo i několik dalších hostů, neboť každý pozvaný klub mohl vyslat jednoho delegáta s hlasovacím právem a jednoho dalšího zástupce jako hosta. Náš klub zastupoval Jarda Zíka a jako host byl přítomen Martin Jirsa.

V 15 hodin začala registrace přítomných delegátů a VH skončila až těsně před úterní půlnocí. Po zahájení  VH a volbě pracovního předsednictva hlasovalo 10 dosavadních členů svazu o jednacím řádu a o programu VH. Potom již následovalo hlasování o přijetí nových členů. Náš klub byl bez námitek přijat a dalšího průběhu VH jsme se tedy již účastnili jako právoplatní členové svazu. Dalším bodem programu bylo schválení nových stanov svazu, což se po delší diskuzi a připomínkování podařilo. Po zvolení mandátové a volební komise a po schválení volebního řádu následovala volba nového 5-ti členného předsednictva a 3-členné revizní komise. Před samotnou volbou proběhlo krátké představení jednotlivých kandidátů do předsednictva. Pak již následovala samotná volba, která proběhla formou tajného hlasování kdy každý delegát měl možnost na hlasovacím lístku vybrat a zakroužkovat nejvíce pět jmen.

Volba proběhla překvapivě rychle neboť všech 5 potřebných nových členů předsednictva bylo zvoleno hned v prvním kole hlasování:

Michal Hrazdíra
Jaroslav Kania
Martin Máčel
Tomáš Platil
Petr Lochman

Do revizní komise pak byli zvoleni Šárka Pinďáková, Ondra Brada a Roman Vodička.

Kvůli dosti pokročilé době (blížila se půlnoc) byla VH krátce po volbě ukončena.

JaZ

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář