ISC Praha - Speed Skating Team

German Inline Cup 2012 (3) : Mittelrhein Marathon (2.6.2012)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Opět po měsíci pokračoval v Koblenzi seriál závodů GIC dalším, v pořadí již 3. závodem. Na pořadu byl jeden z nejkrásnějších inline maratonů na světě a Winjay ISC Praha tým stál před otázkou jak doplnit tým ze kterého vypadl vinou zranění František Míček a na poslední chvíli pak i Martin Kuchař.

Náhrada se našla v podobě Petra Nováka, zkušeného závodníka, který pro tento závod nahradil právě Martina Kuchaře. Nebyl to ale Petr Novák, kdo se umístil z týmu Winjay ISC Praha nejlépe, tím se stal Jaroslav Zíka, který závod mužů dokončil na celkovém 66. místě v čase (01:13:35). Petr Novák pak dojel do cíle v čase (01:19:16) což stačilo na konečné 82. místo, což by Martina Kuchaře jistě nepotěšilo. Tomáš Kalivoda nenavázal na svůj slibný výkon z Frankfurtu a to zejména díky těžké cyklistické přípravě v italských Dolomitech a závod dokončil na celkovém 92. místě v čase (01:23:24). Poslední náš zástupce Martin Máčel dojel v čase (01:53:06) na konečném 107. místě, tedy na místě které rozhodně nebylo tím posledním v závodě. Martin svým slibným výkonem naznačil, že v seriálu zdaleka ještě neřekl své poslední slovo.

Vítězem závodu se stal francouzský závodník Yann Guyader (EOSkates) v čase (01:07:04).

Petra Havlasová v závodě žen dojela na celkovém 32. místě v čase (01:47:10).

Výsledky: http://mittelrhein.r.mikatiming.de/2012/

 

A month after the race in Frankfurt GIC series continued with its third race. Skaters gathered this time in Koblenz for one of the most spectacular inline marathon in the world. Winjay ISC Praha was however facing a crucial test who can replace Frantisek Micek (injury) and also Martin Kuchar who decided to take a few days off before Czech championschip in inline half marathon.

The replacement was found in Petr Novak, a very experienced skater, who replaced Martin Kuchar just for this single race. But it was Jaroslav Zika who was the fastest skater from Winjay ISC Praha team in the finish of the race. Jaroslav finished in 66th place in time (01:13:35). Petr Novak then grabbed the overall 82th place in time (01:19:16) which is a position Martin Kuchar would definitely not be very happy with. Tomas Kalivoda due to a very tough cycling training in Italian Dolomites finished the race in 92th place in time (01:23:24). Our last representative Martin Máčel finished in time (01:53:06) in the overall 107th place - this time miles away from the last place. Martin's promising performance has indicated that he hasn't said his final word in the series yet.

The winner of the men race was Frenchman Yann Guyader (EOSkates) who finished in time (01:07:04).

In the women race Petra Havlasova finished in 32th place in time (01:47:10).

Results: http://mittelrhein.r.mikatiming.de/2012/
 

František Míček

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář