ISC Praha - Speed Skating Team

Českomoravský pohár : Napajedla (26.5.2012)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Prvním závodem též odstartoval druhý se seriálů inline závodů v České republice, Českomoravský pohár. Bruslaři se vydali do moravských Napajedel, kde byl jako každoročně připraven den plný zábavy nejen pro bluslaře, ale i pro celou rodinu.

Velkého úspěchu zde pak dosáhl Martin Kuchař, který nejprve zvítězil po sólové jízdě ve Fitness desítce v čase (00:17:41), aby vzápětí potvrdil svoji dobrou formu v následném půlmaratonu, kde si dojel pro výborné 3. místo (1. místo v kategorii M49) v čase (00:37:25). K Martinově triumfu na kratší z obou tratí snad lze jen dodat, že jakmile Martin jednou ochutnal pocit vítězství, je velmi pravděpodobné že jej budeme na této desetikilometrové, dle vlastních slov "dětské", trati vídat častěji a častěji ...

Vítězem půlmaratonu se stal Richard Kudělásek (Bruslárna.cz) v čase (00:36:52).

Výsledky:

https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0Ajr3L32sd2ikdEVUMlEzeDVneDBWRlBTTE5fNFdfb1E&gid=5
 

The second series of inline races in Czech Republic "Ceskomoravsky pohar" started with its first race in the Moravian town Napajedla where organisers prepared a great day out not only for all skaters but also for their families.

Martin Kuchar achieved a big success in both main races of the day : Fitness desitka and half marathon. Martin at first won Fitness desitka race (10 km distance) after a solo in time (00:17:41) and later grabbed 3rd place (1st place in category M49) in the half marathon in time (00:37:25). It's more than clear that once Martin's touched a sweetness of a victory we may see him in the Fitness desitka race more and more often despited the fact he himself call this type of race "a childish one".

The half marathon race was won by Richard Kudelasek (Bruslarna.cz) who won in time  (00:36:52). 

Results:

https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0Ajr3L32sd2ikdEVUMlEzeDVneDBWRlBTTE5fNFdfb1E&gid=5
 

František Míček

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář