ISC Praha - Speed Skating Team

39. BMW Berlin Marathon (29.9.2012, Německo)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm)  Poslední víkend v září se jako již již tradičně uskutečnil největší inline závod na světě, Berlínský maraton. Letošní ročník přilákal na start téměř 5 000 kterým na startu přálo i jinak vrtkavé podzimní počasí - slunečný den sliboval opravdu jedinečný zážitek z jízdy uzavřeným Berlínem.

Na startu jsme mohli potkat i dva zástupce týmu Winjay ISC Praha. Martin Kuchař se na start Berlínkého maratonu postavil poprvé v životě a při své premiéře rozhodně nezklamal. Vinou nepříznivých okolností (hromadný pád který jej minul jen o vlásek) se Martinovi nepodařilo udržet kontakt s první skupinou a i přesto dojel do cíle v kvalitním čase (01:08:56) na celkovém 82. místě. Druhý náš zástupce František Míček po drobném, leč rozhodujícím zaváhání zhruba na desátém kilometru projel cílem v čase (01:13:07), což pochopitelně nemohlo stačil na lepší než 138. místo.

Vítězem závodu se stal v čase (01:00:04) Ewen Fernandez (Powerslide/Matter World), který tím zároveň i obhájil své loňské prvenství.

Výsledky: http://results.scc-events.com/2012/?lang=EN
 

The last weekend in September all Berlin citizens could be witnesses of the biggest inline race in the world, the famous Berlin marathon. Almost 5 000 skaters were attracted to the start this year and they were blessed with otherwise instable autumn weather - a sunny day promised really superb experience from the race through closed Berlin.

We could also meet two skaters from Winjay ISC Praha team at the starting line. Martin Kuchar had a chance to experience such a big race first time in his life and we may say his premiere was not bad at all. Only thanks to unpredictable conditions (mass fall in front of him) he couldn't stay in touch with the first group and despite this fact he finished race in a quality time (01:08:56) in overall 82nd place. The second member of our team Frantisek Micek finished after a subtle, but deadly hesitation at kilometer ten in time (01:13:07) that means he could hardly finished in better than 138th place.

The winner of the men race Even Fernandez (Powerslide/Matter Wolrd) won in an excellent time (01:00:04) and defended his last year's title. 

Results: http://results.scc-events.com/2012/?lang=EN
 

 

František Míček

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář