ISC Praha - Speed Skating Team

Rozloučení se sezónou 2012

(fm) V příjemném prostředí restaurace Zlatá Kovadlina v Praze se v sobotu 20.10.2012 uskutečnilo rozloučení se sezónou 2012, které bylo zároveň i připomenutím 5. výročí vzniku klubu. Zájem o akci byl velký, nechybělo málo a přidělený salónek by svou kapacitou nestačil. Omluvenky se daly spočítat na prstech jedné ruky a tak mohl být předseda klubu Jaroslav Zíka v roce významného jubilea více než spokojen.

Veškerá zábava se i po skončení sezóny stále točila okolo kolečkové bruslení, z čehož měly zajisté největší radost přítomné ženy. Naštěstí s přibývajícím se časem a zvýšující se hladinou alkoholu však pomalu docházelo i na jiná témata, z nichž namátkou vyberu například Le Mans, 5-ti hodinovku v Brně či nezapomenutelný závod na brněnském Výstavišti.

V druhé polovině večera se skupinka odvážlivců vydala vyzkoušet i místní bowlingovou dráhu, na které mezi všemi přítomnými amatéry suverénně kraloval Pavel Zajpt. Po skončení klání došlo však k šokujícímu odhalení, když se Pavel pod nátlakem přiznal že je stále registrovaným hráčem 5. pražské bowlingové ligy, což zanechalo na jeho jinak sympatickém výkonu nepatrný jisté rozpaky.

Setkání bylo rozpuštěno nedlouho po půlnoci, kdy netrpělivý personál restaurace s klíči v ruce doslova vyhnal všechny přítomné do ulic noční Prahy.

  

František Míček

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nátlak

(Pavel Zajpt, 24. 10. 2012 22:45)

A přijali prý nového člena, taky pod nátlakem :o)
A jeden odešel, taky pod nátlakem! :o)
A Kuba se přihlásíl na soustředění do Račic - bez nátlaku! :o)

Re: nátlak

(František Míček, 25. 10. 2012 0:30)

Ale to víš Pavle, mezi lidma se toho napovídá :-)