ISC Praha - Speed Skating Team

Okruh Bugatti Circuit, Le Mans

 VIDEO  (fm) Ti co se zúčastnili si rádi připomenou, ti co svojí účast teprve plánují jistě před závodem ocení. O čem je řeč? O videu serveru rollerenligne.com přibližující okruh závodu Le Mans.

V necelých zhruba šesti minutách zde můžeme za působivého hudebního doprovodu vidět průjezd celým jedním kolem po legendárním okruhu Bugatti Circuit, přičemž v levém horním rohu lze sledovat, kde se v rámci okruhu právě nacházíme. V pravém dolním rohu nám pak grafika zobrazuje název aktuálního úseku trati.

Zajímavostí jistě je že průjezd motocyklu trval 5:17 min. - nejrychlejší kolo zajeté závodníkem (tým Powerslide) bylo v roce 2011 pouze o 40s pomalejší ...

A mimochodem, jaký je/byl váš nejoblíbenější úsek trati?

 

 

František Míček

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Le Mans

(Igor, 28. 8. 2011 11:11)

... jako milovníka sjezdu a rychlosti to je sjezd z nevyššího bodu tratě " Dunlop" . Zážitek je o to větší kolika pomalejším jezdcům se musím v 60km rychlosti vyhnout ...

Re: Le Mans

(František Míček, 29. 8. 2011 11:45)

Igore, tak to já zase nas ty sjezdy moc nejsem (hlavněš na ty dlouhý), takže můj nejoblíbenější úsek byl právě ten na Dunlop, protože pak jsem věděl že to nejhorší už mám za sebou :-)