ISC Praha - Speed Skating Team

Inline cup 2010 - Plzeň a Liglass Lifeinline tour 2010 - Hradec

Medailový víkend pro Gigasport ISC Team

Kamila a Karolína dva víkendové závody = čtyři medaile ( 2x zlato a 2x stříbro). Martin Kuchař stříbrný na 21 km v Plzni na prvním závodě série ČMP Den na kolečkách Plzeň 2010, Jarda Zíka vyhrál, taktéž v Plzni avšak 10 km závod.

O víkendu 22. a 23.5. pokračovala rozjetá sezóna závody v Plzni (Inlajn cup - Českomoravský pohár 2010) a v Hradci Královém (Liglass Lifeinline tour 2010 - Český pohár)

Reportáž a videoreportáž ze soboty z Plzně hledejte na http://svetkolecek.cz/reportaze-z-inline-akci/reportaze-z-in-line-zavodu/2097-den-na-koleckach-plzen-2010-cmp ,  kde Lukáš detajlně popisuje úspěšné počínání našeho týmu.

V Hradci Královém jsme se představili v téměř stoprocentní sestavě. Ostrý start do sezóny ve velkém závodě pro Martina Kuchaře přinesl očekávaný úspěch. Martin dojel na 21km na celkové vynikající 6té pozici , kde nestačil už pouze na taková jména jako Krupka, Pecka, Adlt ml. a dvojici elitních poláků. Petr Bílek potvrdil opět své kvality, Petr Novák si oproti Praze polepšil a zajel také velmi dobře. Kuchař, Bílek, Novák v tomto pořadí tedy nejlepší tři muži z ISC na 21 km. Ženský závod vyhrála s náskokem Kamila Nováková a spravila si chuť z Prahy kde závod nedokončila. Stejně tak Karolína Nováková si spravila chuť a dojela si pro celkové druhé místo mezi ženami. V ženách to tedy dopadlo pro ISC nejlépe jak mohlo. 

Dva víkendové starty v Plzni a  Hradci byly  pro tým Gigasport ISC Praha rozhodně úspěchem. Tým byl vidět!

Na pódiu, v závodě, všude se to hemžilo černooranžovými dresy.

Za týden nás čeká Ostrava WIC v rámci Lifeinline tour. Především v ženách máme největší šance na celkový výsledek. A uvidíme jak si naši muži budou počínat v měření sil s např. Yannem Guyaderem :o)

PZ