ISC Praha - Speed Skating Team

Nestlé LifeInLine Tour 2009 České Budějovice

Jako první se postavila na start závodu na 5 km Terezka Daňková a obsadila pěkné 7. místo.

V závodě na 10 km už jsme měli početnější zastoupení. Karolína, Terezka, Martin, Kuba, Rosťa a Lukáš se postavili na start spolu s dalšími cca 130 závodníky.
I přes viditelnou únavu ze sobotního napajedelského půlmaratonu to jelo nejrychleji Martinovi, který jel celý závod spolu s Karolínou v prvním vláčku. Na závěrečný spurt už mu sice chyběla síla ale i tak obsadil pěkné celkové 11. místo a díky 2. místu v kategorii M-40 se dostal i na vytouženou bednu. Karolína dojela celkově 18. a navíc v cílovém spurtu těsně, ale přece porazila Nicol Hlůškovou v souboji o vítězství mezi ženami.
Kuba dojel 25., Rosťa 26. a Lukii bohužel závod nedokončil. Pro nejmladší Terezku to byl již druhý závod dne, ale svým výkonem a 53. místem dnes nechala za sebou i některá zvučná jména jako například Michala Hrazdíru.

Na startu hlavního pohárového půlmaratonu jsme měli také slušné zastoupení. Petr s Martinem bojovali až do závěrečného spurtu v početném prvním balíku a v nabité konkurenci a rychlým časem obsadili pěkné 19. a 20. místo a tím si zajistili místa na bedně za 1. a 2. místo v kategorii M-40. V druhém vláčku pak jezdil Jarda s Kamilou, která v závěrečném spurtu jen velice těsně podlehla Renatě Karabové v souboji o 2. místo a skončila tak mezi ženami 3. Ve třetím vláčku pak dojel do cíle náš poslední zástupce Pavel.

JaZ