ISC Praha - Speed Skating Team

Le Mans 2013 (Winjay ISC Praha promo video)

 VIDEO  gb.gif (fm) Svátek všech bruslařů, legendární závod  24 Heures Rollers, se nezadržitelně blíží a do jeho startu zbývá jen několik posledních dnů. Je pro nás velkou ctí, že se opět po roce můžeme zůčastnit tohoto mimořádně náročného vytrvalostního závodu a pokusit se navázat na úspěšné vystoupení našeho týmu z let minulých, kdy jsme postupně vybojovali třetí a druhé místo ve veteránské kategorii. Pro letošní ročník závodu má náš tým ambice nejvyšší a prakticky jiné umístění než vítězství v kategorii veteránů bude považováno za neúspěch.

Příprava, které bylo věnováno maximální úsilí v průběhu zimní přestávky, gradovala závěrečným soustředěním v italském středisku Jessi pod dohledem uznávaného trenéra pana Paola Marcelloniho. Pozornost byla též věnována pečlivému výběru týmu, který je jednoznačně nejsilnějším, který se kdy závodu zůčastnil.

Více o složení a jednotlivých členech najdete v našem promo videu, které též obsahuje unikátní bonusový materiál v podobě nepoužitých záběrů z reportáže, kterou připravila v roce 2011 Česká televize. Nenechte si proto ujít tento jedinečný materiál!

 

 gb.gif Festival of skaters, the legendary race 24 Heures Rollers, is fast approaching and days are counting. It is a great honor for our team to be back and participate in this extremely demanding endurance race and try to follow up the successful performance from past years, when we won third and second place respectively in the veteran category. Our ambition for this year's race is set very high and any place but a victory in the the veteran category will be considered a failure.

Maximum effort was devoted to preparation for the race. The final stage of this period was staged in Italian sport resort Jessi under supervision of renowned inline speed skating coach Mr Paolo Marcelloni. Attention was also paid to careful selection of the team that is clearly the strongest one that has ever participated in the race.

More about team and its members is in our promo video that also contains not seen before footage not used in the document Le Mans 2011 produced by Czech TV two years ago. Do not miss this chance to see a very unique material!

 

 

František Míček

 

 


 

 

  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář