ISC Praha - Speed Skating Team

(3) LifeInLine Tour : Brno (7.7.2013)

(3) LifeInLine Tour : Brno (7.7.2013) VIDEO  (fm) Legendární okruh na brněnském Výstavišti byl opět po několika letech svědkem bruslařských klání - do moravské metropole tentokrát zavítala oblíbená LifeInLine Tour 2013. Již týden po závodech je tady sestřih České televize, který nabízí vše podstatné, co se o uplynulé neděli v Brně odehrálo.

Široké divácké obci je nabídnut zhruba 20-minutový dokument bohatý na zajímavé informace - mimo jiné se tedy pozorný divák dozví, že František Míček (to je ten, co jel furt před kamerou) přijel do Brna z PRAHY a že na startu byl kromě jiných i VETERÁN Pavel Zajpt. Ano, to je ten srdcař Zajpt, co si na sklonku minulé sezóny narval do stehen špendlíky, jen aby mohl dokončit závod.

Mirek Pražma se v rámci závodu obdaroval ke svým 21. narozeninám vítězstvím a Richard Kudělásek, hlavní favorit závodu z Bruslírny.cz, se před závodem svěřil na kameru že jeho hlavním úkolem bylo likvidovat všechny nástupy, co kluci z Inlinetalentu vymyslí. Jelikož kluci z Inlinetalentu nevymysleli zhola nic, Richard se sebral a pro jistotu všem ujel.

Dokument je možno shlédnout v archívu České televize na této adrese: http://www.ceskatelevize.cz/porady/10155566850-in-line-brusleni/313297371192001-lifeinline-tour-2013/ 

  

František Míček

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář