ISC Praha - Speed Skating Team

Europamarathon (2.6.2013, Görlitz, Německo)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Déšť a zase jen déšť čekal na všechny účastníky tradičního Europamarathonu v německém Görlitzu. Místní trať řadící se již tak díky kopcovitému profilu mezi ty náročnější, byla díky nepříznivému počasí jistě zážitkem pro každého, kdo se postavil na start.

Navzdory počasí se však dařilo dvěma zástupcům týmu Winjay ISC Praha. Marek Handl se v rámci poháru MSC postavil na start půlmaratonu a dojel na pěkném 5. místě v čase (00:43:41).

Vítězství se stalo kořistí polského závodníka Pawla Ciezkeho (X-Tech Compressport Team), který zvítězil v čase (00:41:09).

František Míček se naproti tomu zúčastnil maratonského závodu a dojel na krásném 2. místě v čase (01:33:40).

Vítězem maratonu se stal opět polský závodník, tentokrát Wojciech Baran (Mapei BDC Zicoracing), který zvítězil v čase (01:27:01).

  

Výsledky:

http://europamarathon.r.mikatiming.de/2013/?pid=list 

 

 gb.gif Rain and even more rain welcomed all participants of traditional Europamarathon in German town of Görlitz. The local course that belongs (thanks to its very hilly profile) to the most challenging courses was in such a rainy weather a true experience for everyone who crossed the starting line.

Despite unpleasant weather two representatives of Winjay ISC Praha team found their way to Görlitz. Marek Handl participating in this season of MSC Cup started in inline halfmarathon and finished in solid 5th place in time (00:43:41).

Pawel Ciezki (X-Tech Compressport Team) from Poland won the halfmarathon race in time (00:41:09).

Frantisek Micek started in full marathon race and finished in 2nd place in time (01:33:40).

The winner of marathon race was also from Poland, Wojciech Baran (Mapei BDC Zicoracing) won the race in time (01:27:01).

  

Results:

http://europamarathon.r.mikatiming.de/2013/?pid=list 

 

 

František Míček

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář