ISC Praha - Speed Skating Team

Adidas 24 hodin okolo Olešné (22-23.6.2013, přehrada Olešná)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Přehrada Olešná hostila o uplynulém víkendu již druhý ročník vytrvalostního závodu Adidas 24 hodin okolo Olešné, tedy obdobu slavnějšího 24 hodin Le Mans. Tento extrémní závod, unikátní svého druhu, sliboval zajímavé výkony závodníků hned v několika kategoriích.

Tým Winjay ISC Praha ve složení Jaroslav Zíka, František Míček, Michal Nepovím a Martin Jirsa startující v kategorii čtyřčlenných týmů odjížděl na sever Moravy s cílem pokusit se zopakovat letošní úspěch právě z Le Mans. Úvod a posléze i průběh prvních hodin závodu naznačoval, že vše jde podle plánu. Když však v polovině závodu došlo díky technické chybě a následné penalizaci k nečekanému zvratu, nikdo z přítomných již nevěřil, že by parta Pražáků okolo Michala Nepovíma ještě mohla dosáhnout na stupně nejvyšší. Disciplinovanost, odhodlání a víra v motto "NEVER GIVE UP!" však dokázaly téměř nemožné a tak se nakonec radovali z vítězství právě členové týmu Winjay ISC Praha, kteří za 24 hodin dokázali nejen zvládnout 163 kol (773,5 km) a vylepšit tak loňský rekord závodu o celých 15 kol, ale hlavně prokázat velkého týmového ducha, který lze směle nazvat Zázrakem v Olešné.

Na závěr chceme poděkovat všem našim fanouškům, sponzorům  a především Městské části Prahy 11 za finanční podporu na tomto vytrvalostním závodě.

 

Výsledky: http://www.inline24.cz/inline24/index.php?option=com_content&view=article&id=87&Itemid=33 

 

 

 gb.gif The Dam Olešná hosted last weekend for the second consecutive year Adidaa 24 hours around Olesna endurance race. Such extreme and unique race of its kind proved toughness and stamina of all competiros in several main categories.

Team Winjay ISC Praha with Jaroslav Zika, Frantisek Micek, Michal Nepovim and Martin Jirsa starting in category Sport (four men) left for the north of Moravia with a goal to follow up the great success from Le Mans this year. Start and early stage of the race showed that everything was under control and team coul reach another great victory this season. Due to a technical error followed up a time penalty in the middle of the 24 hours race nobody would believe that a bunch of Prague guys around Michal Nepovim could reach the top. Discipline, determination and faith in the motto "NEVER GIVE UP!" however proved impossible is nothing and after incredible 24 hours from the start of the race team Winjay ISC Praha could step up to the first place at the podium. Team not only managed to do  163 laps (773.5 km) and thus improved last year's race record by 15 rounds, but also showed great team spirit which could easily be called a Miracle of Olesna.

 

  

Results: http://www.inline24.cz/inline24/index.php?option=com_content&view=article&id=87&Itemid=33

 

 

František Míček

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

165

(Pocitadlo GPS, 25. 6. 2013 23:31)

Prazaci a Krusnohor nabruslili okolo rybnika 165 kolecek, resp. dve kolecko bez lucernicky. Skol GPS