ISC Praha - Speed Skating Team

Rychle a stručně

Příspěvky

(1) LifeInLine Tour : Hradec Králové (19.5.2013)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Závodem v Hradci Králové odstartoval nový ročník seriálu LifeInLine Tour - Inline pro život, opět pod křidly pojišťovny Kooperativa. Nová, atraktivní trať, zajímavé novinky a téměř letní počasí měly za svůj jediný cíl přilákat do východočeské metropole co nejvíce zájemců  o kolečkové bruslení, což se nakonec podařilo.

 

8. Cottbusser Inlineskate-Halbmarathon (12.5.2013, Chotěbuz, Německo)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) 8. ročník inline závodu Cotbusser Inlineskate-Halbmarathon se uskutečnil uplynulou neděli za příjemného jarního počasí v německé Chotěbuzi. A právě ideální  počasí společně s příznivou dostupností znamenaly rekordní účast týmu Winjay ISC Praha v letošním závodním ročníku.

 

Lipenský půlmaraton (11.5.2013, Lipno nad Vltavou)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Druhý ročník Lipenského půlmaratonu se uskutečnil v sobotu 11.5. 2013 v Lipně nad Vltavou. Nepříznivé počasí ovlivnilo závodní účast a tak na startu se objevila pouze hrstka bruslařů, mezi kterými však nechyběl loňský vítěz Martin Jirsa.

 

17. Grossenhainer Speedskate-Halbmarathon (1.5.2013, Grossenhain, Německo)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Již 17. ročník tradičního prvomájového závodu se uskutečnil v německém Grossenhainu. Příjemné jarní počasí přivítalo téměř 250 závodníků, pro které si však pořadatelé připravili nepříjemné překvapení v podobě hrubého asfaltu na jednom z úseků trati.

 

Běh Jižním městem 2013 (27.4.2013, Praha)

 RYCHLE A STRUČNĚ  (fm) Velkou událostí pro městskou část Praha 11 se o uplynulém víkendu stal již 2. ročník Běhu Jižním městem 2013. Závod, který se uskutečnil po záštitou starosty městské části Praha 11 Mgr. Dalibora Mlejnského, je pro letošní rok též součástí seriálu "Pohár běžeckých nadějí"  pro kategorie žactva a dorostu.

 

11. Spreewald Marathon (21.4.2013, Burg, Německo)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Předposlední dubnový víkend se v německém Burgu uskutečnil již 11. ročník populárního Spreewald Marathonu, tedy závodu, který většina bruslařů má spojen především s originálními medailemi ve tvaru okurky. Víkendový program odstartoval již v pátek časovkou na 8 km, v pátek byl na programu hlavní maratonský závod a víkendový trojboj byl ukončen nedělním půlmaratonem.

 

Virgin London Marathon (21.4.2013, Londýn, Velká Británie)

 RYCHLE A STRUČNĚ  (fm) Za mimořádných bezpečnostních opatření se pouhý týden po bombovém atentátu v Bostonu uskutečnil tradiční Virgin London Marathon. Na startu se za téměř letního počasí sešlo více než 38 000 běžců, z nichž většina měla na svém tričku černou stužku na znamení solidarity s obětmi bostonského neštěstí.

 

Hervis 1/2 Maraton Praha (6.4.2013, Praha)

 RYCHLE A STRUČNĚ  (fm) První dubnovou sobotu odstartoval pražským 1/2 maratonem populární seriál běžeckých závodů Run Czech. Bežecký boom v letošním roce doslova zachvátil Českou republiku a tak ani není divu že se na startu prvního závodu, který byl vyprodaný již dlouho dopředu, sešlo téměř 9 000 běžeckých  nadšenců.

 

33. Vattenfall BERLINER HALBMARATHON Inlineskating (7.4.2013, Berlín, Německo)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Do nové sezóny odstartoval uplynulý víkend i prestižní seriál inline závodů German Inline Cup 2013. Na startu prvního závodu seriálu se sešla téměř kompletní elita na čele s Yannem Guyaderem a Bartem Swingsem. V kategorii týmů došlo k několika změnám, tou pro nás nejpodstatnější je neúčast Winjay ISC Praha v letošním ročníku. I tak se na startu objevilo několik jednotlivců z řad členů klubu.

 

Marathon de Paris (7.4.2013, Paříž, Francie)

 RYCHLE A STRUČNĚ  (fm) Neděle 7. dubna 2013 byla ve znamení největšího maratonu na světě - mimo elitní World Marathons Majors (tedy Londýn, New York, Boston, Berlín, Chicago, Tokio) - konaného ve francouzské metropoli Paříži. Na startu se objevilo a závod dokončilo téměř 39 000, čímž se maraton zařadil na pomyslné 4. místo v historii maratonů s největší účastí. Nejvíce startujících bylo pochopitelně z Francie (více než 65%), na startu bylo ale možno vidět závodníky tařka z celého světa.