ISC Praha - Speed Skating Team

Rychle a stručně

Příspěvky

Mělnický OPEN triathlon (143.7.2013, Mělník)

melnik.jpg RYCHLE A STRUČNĚ  (fm) V sobotu 13.7.2013 se v Mělníku konal další ročník tradičního Mělnického triathlonu. Kromě hlavního závodu v rámci "Českého poháru v triathlonu" se uskutečnil i doplňkový OPEN závod (plavání 500m / kolo 15 km/ běh 3,5 km), tedy závod vhodný pro všechny, kdo s triathlonem teprve začínají či si chtějí zkusit podobný závod poprvé v životě.

 

Lausitzer Seenland 100 (13.-14.7.2013, Kleinkoschen, Germany)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Kde jsou ty časy, kdy měli Češi startovné na populárních Lužických jezerech zdarma! Ještě vloni bylo startovné poloviční, letos této výsadě definitivně odzvonilo. Ne však výsledkům, kterých závodníci z České republiky pravidelně na závodech pod hlavičkou Lausitzer Seenland 100 dosahují - medailové žně tak pokračovaly i letos, čímž lze očekávat přiměřenou úpravu startovného pro příští ročník ...

 

(3) LifeInLine Tour : Brno (7.7.2013)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Legendární okruh na brněnském Výstavišti byl svědkem již třetího dostaveníčka všech příznivců inline bruslení, tedy příznivců seriálu LifeInLine Tour 2013. Vskutku letní počasí čekalo na všechny účastníky, a ti si tak mohli nedělní závody vyloženě užívat. Jedinou vadou na kráse tak byl, jako v podstatě pokaždé, nepříliš kvalitní povrch v areálu Výstaviště, který v několika místech víc než zavedený inlinový okruh připomínal těžce zkoušený tankodrom.

 

6. Skate-Maraton Borów Dolnośląskich (30.6.2013, Osiecznica, Polsko)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) V poklidném polském městečku Osiecznica se v neděli 30.6.2013 konal již 6. ročník populárních závodů v bruslení. Perfektní organizace, zábava pro celou rodinu a v neposlední řadě i zajímavé ceny jsou přesně ty důvody, proč se tyto závody každoročně setkávají s velkým zájmem ze trany nejen polských, ale i zahraničních závodníků.

 

Adidas 24 hodin okolo Olešné (22-23.6.2013, přehrada Olešná)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Přehrada Olešná hostila o uplynulém víkendu již druhý ročník vytrvalostního závodu Adidas 24 hodin okolo Olešné, tedy obdobu slavnějšího 24 hodin Le Mans. Tento extrémní závod, unikátní svého druhu, sliboval zajímavé výkony závodníků hned v několika kategoriích.

 

(2) LifeInLine Tour : Ostrava (WIC) (15.6.2013)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Další díl seriálu LifeInLine tentokrát zavítal do severomoravské metropole Ostravy. Závod, který byl i letos součástí Světového poháru, sliboval opravdu zajímavou podívanou - účast přislíbila nejen česká reprezentatka v shorttracku Kateřina Novotná, ale především několikanásobný mistr světa a vítěz závodu z roku 2010, francouzský závodník Yann Guyader.

 

European Marathon Masters (9.6.2013, Dijon, Francie)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Velký úspěch zaznamenala česká výprava na letošním Mistrovství Evropy Masters v inline maratonu ve francouzském Dijonu. Celkem se závodů zúčastnilo pět závodníků z České republiky, z nichž se hned dva umístili v prestižní Top desítce ve své kategorii.

 

Europamarathon (2.6.2013, Görlitz, Německo)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Déšť a zase jen déšť čekal na všechny účastníky tradičního Europamarathonu v německém Görlitzu. Místní trať řadící se již tak díky kopcovitému profilu mezi ty náročnější, byla díky nepříznivému počasí jistě zážitkem pro každého, kdo se postavil na start.

 

24 Heures Roller Le Mans (25-26.5.2013, Le Mans, Francie)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Historickým úspěchem skončil pro české barvy vytrvalostní  závod 24 Heures Le Mans 2013. Čtvrté místo v celkovém hodnocení, vítězství a třetí místo v kategorii veteránů, druhá místa v kategoriích žen a dvojic a páté místo v kategorii jednotlivců znamenají, že Česká republika se zapsala zlatým písmem do dějin tohoto závodu.

 

Fünfter Lausitz Marathon (19.5.2013, Německo)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Doslova v otevřené mistrovství ISC se změnil maratonský závod v německém Klettwitzu. Na startu závodu se objevilo celkem 7 závodníků z týmu Winjay ISC Praha a hned 5 z nich se objevilo na některém ze stupňů vítězů! Kategorie mužů proběhla zcela v režii našeho týmu, v kategorii žen jsme obsadili příčku nejvyšší.