ISC Praha - Speed Skating Team

Rychle a stručně

Příspěvky

Reebok Spartan Race (31.8.2013, Vechec, Slovensko)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Vynikajícího úspěchu dosáhla ve Slovenském Vechci Tereza Klimešová, která dokázala již podruhé v krátké době zvítězit v prestižním závodě Reebok Spartan Race.

 

12. Mitteldeutcher Marathon (1.9.2013, Spergau, Německo)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Německý inline pohár MSC se pomalu blíží ke svému závěru. Jeden z posledních závodů, Total Inline Race, se konal v rámci Mitteldeutcher Marathonu v německém Spergau.

 

14. Fränkische-Schweiz Marathon (1.9.2013, Forchheim, Německo)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) První víkend v září se v německém Forchheimu uskutečnil již 14. ročník populárního závodu Fränkische-Schweiz Marathon. Tento maraton, profilově obtížný, patří díky své poloze v malebném údolí Franckého Švýcarska rozhodně mezi nejkrásnější inline maratony světa.

 

12.XRace'13 (25.8.2013, Berlín, Německo)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Poslední srpnový víkend se již tradičně konal v Berlíně XRace'13, který se řadí mezi nejrychlejší inline půlmaratony. Vzhledem k právě probíhajícímu Mistrovství v inline bruslení v belgickém Oostende mnozí z elitních závodníků na startu chyběli, kdo nechyběl byl vítěz LifeInLine TOUR 2013 závodu v Praze Yann Guyader.

 

Plzeňské Inline Sprinty

 RYCHLE A STRUČNĚ  Dne 10.8.2013 se uskutečnily v areálu TJ Slavia VŠ, U Borského parku 19 v Plzni dráhové závody Plzeňské sprinty, které pořádal sportovní oddíl WinJay ISC Praha, Inlajn.cz a TJ Slavia VŠ.

 

Spice Rollerblade Marathon (4.8.2013, Jurmala, Lotyšsko)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) V Lotyšském přímořském letovisku Jurmala se o uplynulém víkendu uskutečnil další ročník populárních inline závodů pod názvem Spice Rollerblade Marathon. Na programu byly závody na 14 km a 42 km a nás může těšit, že na kratší vzdálenosti startoval i reprezentant týmu Winjay ISC Praha.

 

(4) LifeInLine Tour : Praha (MČR v půlmaratonu) (4.8.2013)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Předposlední závod ze seriálu LifeInLine Tour 2013, který byl zároveň MČR v půlmaratonu, viděla o uplynulém víkendu Praha. Pestrý program odstartoval již v sobotní podvečer, kdy účastníky tradiční Večerní inline párty pozdravil vážený host z Francie, několikanásobný mistr světa v kolečkovém bruslení, charismatický Yann Guyader, který se zároveň stal hlavní hvězdou nedělních závodů.

 

Highway Inline Cup (22.6.2013, Tábor - Měšice)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Premiéra a zároveň derniéra závodu Highway Inline Cup se uskutečnila v Táboře - Měšicích, kde se na počest otevření nového úseku dálnice konal závod právě na nově otevírané silnici. Nás může jen potěšit, že téměř v utajení se závodu zůčastnil i člen Winjay ISC Praha týmu.

 

Českomoravský pohár Opava (21.7.2013, Opava)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Moravská Inline Tour pod patronací Luigino.cz pokračovala dalšími závody ve slezské metropoli Opavě. Jak již zde bývá zvykem, organizátoři se opět po roce pokusili vytvořit přátelské až rodinné prostředí, což se jim podařilo více než na jedničku.

 

Pernštejnský Zubr Inline 1/4 maratón (20.7.2013, Ujčov)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Druhý ročník inline závodů pod názvem "Pernštejnský Zubr Inline 1/4 maratón" přivítala obec Ujčov nedaleko Bystřice pod Pernštějnem. Závod se stal již podruhé v historii doprovodnou akcí triatlonových závodů, které mají v této obci již dlouhou tradici.