ISC Praha - Speed Skating Team

Spolupráce se společností Winjay prodloužena!

gb.gif (fm)  Po dlouhých a složitých, leč úspěšných jednáních bylo definitivně potvrzeno že spolupráce se společností Winjay bude pokračovat i v roce 2013. Tým ISC tak bude i v nastávající sezóně vystupovat pod zavedeným názvem Winjay ISC Praha. Děkujeme tímto majitelům firmy Winjay s.r.l., pánům Antonio Cristiani a Massimo Calabrese že se i v této nelehké době rozhodli podpořit sport, který má letos více než jindy šanci stát se sportem olympijským.

V návaznosti na premiérové a zároveň velmi úspěšné působení týmu Winjay ISC Praha v německém seriálu GIC 2012 se pro rok 2013 rozhodlo vedení klubu pro účast v podobném, leč časově méně náročném německém seriálu MSC (Mitteldeutcher Skating Cup). Hlavní prioritou sezóny 2013 však zůstává mistrovství Evropy veteránů ve francouzském Dijonu, kde bychom rádi navázali na výborné vystoupení z loňského roku, a především týmový závod 24 Hours Le Mans Roller, kde po předloňském třetím a loňském druhém místě v kategorii veteránů budeme útočit na příčku nejvyšší.

Following long and difficult, but successful negotiations, it was definitely confirmed that cooperation with Italian company Winjay will continue also in 2013. Like last year, also in the upcoming season ISC team is going to continue using the established name Winjay ISC Praha. Very big thanks go to the owners of the company Winjay s.r.l., Antonio Cristiani and Massimo Calabrese who even in such a difficult economic time decided to support a sport, which has this year more than ever a chance find its way to the Olympics.

As Winjay ISC Praha did a great job in its premier and successful year in German inline series GIC 2012, the management of the club desiced to participate in a similar, but less time demanding German series MSC (Mitteldeutcher Skating Cup). The main priority for the season 2013 however remain Masters Marathon Championship in Dijon where we would like to follow the great performance from the last year, and especially the 24 Hours Le Mans Roller where following third place from two years ago and second place from the last year we'd like to attack the first place in the category Veterans.

 

František Míček

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář