ISC Praha - Speed Skating Team

LifeInLine Tour Praha (20.5.2012)

 VIDEO  (fm) Hlavní bruslařská sezóna je v plném proudu a tak se můžeme již podruhé v krátké době setkat na obrazovkách České televize se sestřihem toho podstatného ze závodu v rámci bruslařského seriálu LifeInLine Tour. Tentokrát nás kamery zavedou do Prahy na Rohanské nábřeží. 

Krásné letní počasí nebo-li ideální bruslařské podmínky čekaly závodníky všech věkových kategorií na jedné z ne příliš oblíbených tratí v rámci celého seriálu. Mezi nimi nechyběli ani naši hrdinové z prvního závodu v Hradci Králové, Martin Kuchař a David Štěpánek, tedy učitel se svým žákem. A právě tato dvojice hrála hlavní roli v závodě na deset kilometrů, tedy Fitness desítce. Jak se v pozávodním medailonku Martina Kuchaře může zvídavý divák dozvědět, vítězství Davida nebylo pouhým vítězstvím dravého mládí, ale výsledek propracované týmové spolupráce, ve které žák předčil svého učitele, což vzápětí potvrdil i, na pokraji zhroucení sedící, David Štěpánek.

V další části dokumentu se pak dozvídáme že ne vše se točí okolo bruslařských ikon roku 2012 Davida Štěpánka a Martina Kuchaře a tak se divák může poprvé seznámit i s dalšími bruslaři, kteří až do té doby vystupovali pouze v roli statistů.

V přestávkovém programu se nám představí slovenská skupina i-riders a cyklistický mág Josef Dresler který si hravě poradil i s přeskokem kompletního týmu Inlinetalent Praha.

Před startem půlmaratonu je pak opět připomenut Martin Kuchař, který se v roli pokusného králíka pokusí bojovat o co nejlepší umístění s kamerou na své přilbě. Z průběhu závodu je pak patrné že Ondřej Suchý tentokrát neponechal nic náhodě a již od začátku dal všem pochybovačům jasně najevo, že pokud opravdu chce tak má jen těžko konkurenci a je schopný zvítězit ve stylu start - cíl.

Na závěr se pak v krátkosti svěří se svými pocity ze závodu Kateřina Novotná, Ondřej Suchý a Aleš Gorecki, čímž celý dokument končí.

Video najdete zde: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10155566850-in-line-brusleni/212471296270002-lifeinline-tour-praha/dalsi-casti/?kvalita=vysoka 

 

František Míček

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář