ISC Praha - Speed Skating Team

Videa

Příspěvky

Český pohár - Brno - Výstaviště (7.10.2012)

 VIDEO  (fm) Všichni příznivci a milovníci kvalitního sportu jistě s potěšením přivítali nesmírně nabitý pondělní program na jejich oblíbeném programu ČT4. Večerní blok byl zahájen záznamem inline závodů na brněnském Výstavišti, kde zejména díky deštivému počasí nebyla o zajímavé situace nouze. Takto namlsaný divák, který v tu chvíli jistě ocenil sucho a teplo svého domova, se mohl dále těšit na košíkovou na kánoích (tzv. Canoe Polo) a na vyvrcholení celého večera, kterým byly skoky na trampolíně. Jak je vidět, program byl žánrově opravdu pestrý.

 

LifeInLine Tour Opava (9.9.2012)

ostrava.jpg VIDEO  (fm) Pouhé tři dny trvala příprava dokumentu České televize zachycující to nejdůležitější ze závodů seriálu LifeInLine Tour, které proběhly uplynulý víkend v Opavě. Příjemné překvapení čekalo ty diváky, kteří si naladili ve středu navečer program ČT4 - nejenže mohli v rekordně krátké době sledovat 40 minutový sestřih z inline závodů, ale též měli možnost dovědět se spoustu zajímavých informací a novinek z úst přizvaného experta.

 

24 hodin Le Mans na inlinech

 VIDEO  (fm) Již po necelých 14 dnech od konání nejmasovějšího závodu na kolečkových bruslích na světě Roller 24 hours Le Mans mohou příznovci bruslení vidět to nejzajímavější z pohledu české výpravy ve 20 minutovém dokumentu České televize. 

 

LifeInLine Tour Ostrava - Světový pohár (16.6.2012)

ostrava.jpg VIDEO  (fm) Předposlední závod seriálu LifeInLine 2012 se uskutečnil dne 16.6.2012 v Ostravě. Tento závod byl jako i v předešlých letech součástí Světového poháru a tak není divu že neušel zvýšené pozornosti České televize - čas vyhrazený inline bruslařům se tentokrát zdvojnásobil takže sestřih toho nejdůležitějšího má v tomto případě úctihodných 39 minut.

 

LifeInLine Tour Tábor - MČR v inline půlmaratonu (3.6.2012)

 VIDEO  (fm) Třetí díl seriálu LifeInLine Tour byl na pořadu na premiérové trati areálu Komora v Táboře. Součástí celého dne byla nejen spousta zábavných atrakcí pro děti (mj. Hrošíkova olympiáda), ale též i pro dospělé - tou největší pak hlavní závod dne který byl zároveň i Mistrovstvím ČR v inline půlmaratonu.

 

Vierter Lausitz Marathon (27.5.2012)

 VIDEO  (fm) To nejzajímavější z maratonu v německém Klettwitzu ve 14-minutovém sestřihu. 

Pro ty kteří nevědí o jaký maraton se jedná snad jen připomenu, že právě na tomto závodě vytvořila Kamila Nováková nový český ženský rekord který má v současné době hodnotu (01:09:16.283).

 

LifeInLine Tour Praha (20.5.2012)

 VIDEO  (fm) Hlavní bruslařská sezóna je v plném proudu a tak se můžeme již podruhé v krátké době setkat na obrazovkách České televize se sestřihem toho podstatného ze závodu v rámci bruslařského seriálu LifeInLine Tour. Tentokrát nás kamery zavedou do Prahy na Rohanské nábřeží.

 

LifeInLine Tour Hradec Králové (6.5.2012)

 VIDEO  (fm) Již týden po prvních letošních inline závodech na území České republiky přichází Česká televize se sestřihem toho nejdůležitějšího, co se uplynulý víkend na letišti v Hradci Králové odehrálo. 

Krátký, patnáctiminutový dokument by pak měl doprovázet každý ze závodů seriálu LifeInLine, takže příznivci inline bruslení se mají v letošním roce rozhodně na co těšit.

 

3. Schneeglöckchen Lauf (25.3.2012)

 VIDEO  (fm) Záznam z prvního letošního závodu, 3. Schneeglöckchen Laufu v německém Ortrandu je nyní možno zhlédnout i na našich stránkách.