ISC Praha - Speed Skating Team

Vezeme stříbro z Le Mans!

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Historického úspěchu dosáhla česká výprava na prestižních vytrvalostních závodech Roller 24 Le Mans. Velkou měrou se o to zasloužil především tým Winjay ISC Praha, který si oproti loňskému vystoupení ještě polepšil o jednu příčku a veze domů stříbrnou medaili za krásné 2. místo v kategorii veteráni!

Tým Winjay ISC Praha navíc potvrdil svojí kvalitu celkovým 9. místem z více než 600 přihlášených týmů.

Z dalších úspěchů je důležité vyzdvihnout především vynikající 3. místo ženského týmu Tempish Girls v kategorii ženy. Ale ani ostatní čeští zástupci se neztratili. Duo Petr Choc a Karel Jirák vybojovalo krásné 4. místo v kategorii dvojice, stejně jako tým z Liberce inlajn.cz ve veteránské kategorii. Neztratila se ani dvojice vytrvalců Sváťa Sladký - Petr Franěk, která dojela v kategorii dvojice na 5. místě.

Tímto výčtem úspěchů se stal letošní ročník Le Mans z pohledu české výpravy tím historicky nejúspešnějším. Gratulujeme!

Výsledky:

http://s288581967.onlinehome.fr/LIVE/masse/index.php?an=2012&code_course=24R&menu=0&type=1&Num_Menu=1&DebutDossard=1&DebutAlpha=A
 

Fotogalerie: http://vanadis.rajce.idnes.cz/

 

The historical success was achieved by Czech representatives at prestigious endurance race of Roller 24 Le Mans this year. A big portion of this achievement was made thanks to excellent performance Winjay ISC Praha team that improved its last year ranking by one position and returned home with a silver medal for 2nd place in category Veterans!

Winjay ISC Praha team also confirmed its quality by 9th place of the more 600 teams in overall classification.

It's also very important to highlight an excellent performance of women team Tempish Girls that finished in the 3rd place in category Women. Also other Czech representatives achieved good results - duo Petr Choc and Karel Jirak finished in the 4th place in category Duo as well as team from Liberec inlajn.cz in category Veterans. Our last duo Svatopluk Sladky - Petr Franek clinched the final 5th place in category Duo.

This list of success definitely made this year's 24 Roller Le Mans race from the perspective of Czech team historically the most successfull one.

Results:

http://s288581967.onlinehome.fr/LIVE/masse/index.php?an=2012&code_course=24R&menu=0&type=1&Num_Menu=1&DebutDossard=1&DebutAlpha=A
 

Photos: http://vanadis.rajce.idnes.cz/

 

František Míček

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Znechucení

(Znechucení, 4. 7. 2012 10:59)

Radost z úspěchu kazí pohled na výsledky kvalifikace a fotografie ze startu. Místo ze 74. místa startoval tým z 20 pozice.

Je smutné, že náš nejlepší tým má potřebu si k dobrým výsledkům dopomáhat takto nesportovním chováním!

Re: Znechucení

(František Míček, 6. 7. 2012 0:26)

V Le Mans jsem nebyl nicméně si nemyslím že ke skvělému úspěchu přispěla nějak významně skutečnost že tým startoval z jiné pozice než měl. Nevím kdo měl z jaké pozice startovat, ono je to v podstatě celkem fuk, ale jedno vím naprosto přesně - 24 Roller Le Mans je vytrvalostní, týmový závod a o tom kdo jak dopadne se věru nerozhoduje na prvních 50m.

znechuceni 2

(peta choc , 4. 7. 2012 19:40)

vážený kolego mezi slusnými lidmi je normalní se pod kritiku podepsat. Kam se na startu postaviš je vcelku jedno jen se pak v průběhu závodu divíš jak někteří domácí závodníci dodržují pravidla. petr choc kategorie duo.