ISC Praha - Speed Skating Team

German Inline Cup 2012 (1) : Berlin Halbmarathon (1.4.2012)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) První dubnový víkend odstartoval v Berlíně úvodním půlmaratonem jeden z nejprestižnějších seriálů inline závodů na světě, německý German Inline Cup, letos také za účasti Winjay ISC Praha týmu. Začátek nové sezóny si nenechala ujít celá řada vynikajících závodníků  v čele s obhájcem loňského vítězství Yannem Guyaderem startujícím v barvách jeho nového týmu EOSkates.

Na startu hlavní kategorie mužů Speed/Teams se objevilo téměř 170 závodníků a nás může těšit že v této konkurenci Winjay ISC Praha tým vybojoval zásluhou skvělého výkonu Martina Kuchaře vynikající 34. místo (00:34:53). Martin jen dokázal že v letošní sezóně má velikou nejen formu, ale též i šanci vybojovat některou z medailí na nadcházejících šampionátech World a European Masters. Jako druhý z našeho týmu dojel František Míček který navázal na dobrý výsledek z minulého týdne a dojel si pro solidní 64. místo (00:36:25). Na třetím místě týmového pořadí skončil Jaroslav Zika, kterému problémy se zády nedovolily vybojovat lepší než 79. místo (00:37:12). Jako čtvrtý v pořadí a celkově na 112. místě  skončil Tomáš Kalivoda časem (00:38:33), který se oproti loňskému ročníku zlepšil o více než 2 minuty, což je slibným příslibem pro další závody seriálu. Jako poslední, tedy nejen v týmu ale i celkově, dojel na 164. místě náš pátý člen týmu Martin Máčel (00:52:41), který bohužel na začátek sezóny doplatil na dlouhodobější výpadek v bruslařském tréninku, ovšem na druhou stranu Martinovo poslední místo může být tím pravým odrazovým můstkem pro lepší umístění v dalších závodech, v což pevně věří nejen zbytek týmu, ale především samotný Martin.

Náš bývalý člen Pavel Zajpt si pak po výtečném závěrečném spurtu dojel pro konečné 89. místo (00:38:22), k čemuž nezbývá než gratulovat.

Vítězem závodu se po famózním výkonu a sólové jízdě ve stylu start - cíl stal zástupce stáje Powerslide Bart Swings z Belgie (00:30:41).

Výsledky: http://results.berliner-halbmarathon.de/2012/index.php

 

The new season of prestigious German Inline Cup started with a halfmarathon in Berlin last Sunday, April 1 2012. Berlin halfmarathon was also a racing premier for a couple of new teams in the Speed/Teams category of the race.  We are very proud Winjay ISC Praha was one of them as the very first Czech team in the long history of the cup.

In the competition of more than 160 skaters Martin Kuchar finished in 34th place (00:34:53) which is an excellent start of the whole series and also a big promise for the forthcoming World and European Masters contests. As the second in the team ranking finished Frantisek Micek in a very solid 64th place (00:36:25), followed by Jaroslav Zika in 79th place (00:37:12). The forth member of the team, Tomas Kalivoda finished in 112th place (00:38:33). Our last member of the team, Martin Macel finished at the bottom of the starting field in 164th place (00:52:41)

The winner of the race, Belgian star Bart Swings from Powerslide team certainly stunned spectators when he won the race in a style start - end and beat the second, Frenchman Yann Guyader, by more than 3 minutes when finished in (00:30:41).

Results: http://results.berliner-halbmarathon.de/2012/index.php

 

František Míček

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Этапы асфальтирования дорог

(Davidmut, 29. 7. 2022 8:20)

<a href=https://dorog-asfaltirovanie.ru/>укладка асфальта на трассах</a>
<a href=http://www.dorog-asfaltirovanie.ru>https://www.dorog-asfaltirovanie.ru/</a>
<a href=https://www.google.dk/url?q=https://dorog-asfaltirovanie.ru/>http://manutd.ru/redire/?go=https://dorog-asfaltirovanie.ru/</a>