ISC Praha - Speed Skating Team

Brno Circuit Inline (16.10.2011)

 RYCHLE A STRUČNĚ  (fm) Doslova medailové žně zažil náš oddíl na posledních letošních závodech na Masarykově okruhu v Brně, kde proběhly závody štafet a jednotlivců na 5 hodin.

Víkend snů, jak by se dal nedělní start také nazvat, přinesl tři umístění nejvyšší, jedno druhé místo a i v poslední hlavní kategorii, kategorii žen, měl náš oddíl svého člena (členku).

V kvalitně obsazeném hlavní týmy - muži se tým ISC Praha ve složení Martin Kuchař, Jaroslav Zíka, David Novák, Vojta Pospíšilík a Honza Choma umístil na nádherném 1. místě. Na tento úspěch též navázali jednak tým ISC Praha Veterans ve složení Martin Jirsa, Michal Nepovím, Petr Novák a Marek Miniberger, kteří též obsadili 1. místo a dále pak i Tereza Klimešová, která obhájila svůj loňský titul a s přehledem zvítězila v kategorii ženy - jednotlivci, když ke svému loňskému nejlepšímu výkonu přidala ještě jedno kolo.

Vítězem kategorie týmy - ženy se pak stalo seskupení Chcíplý dobrý víly, jehož členkou byla i Eva Šodková z našeho oddílu. A tak jediný, kdo neusnesl tíhu zodpovědnosti zvítězit a je si své chyby patřičně vědom, byl František Míček, který obsadil v závodě muži - jednotlivci celkové 2. místo. Vítězem této kategorie se stal polský reprezentant Damian Ciborowski. Nicméně i přes tuto drobnou "vadu na kráse" se rozhodně 16. říjen 2011 zapíše zlatým písmem do naší klubové kroniky!

 

Výsledky: http://www.brno-inline.cz/bci-2011-vysledky-results

 

František Míček

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

fotky ...

(Bohunka, 19. 10. 2011 22:27)

jsou na obvyklé adrese: http://vanadis.rajce.idnes.cz/
Myslím, že je tam máte Františku dost materiálu na kalendář pro rok 2012.
Bo

ISC Veterans

(Martin, 17. 10. 2011 18:55)

Škoda, že Petr B. musel být v rachotě, byla by v 5 šance atakovat 3. místo celkově, ale i tak skvělá práce od všech.

připomínka

(Terka, 17. 10. 2011 18:14)

Ovšem František Míček předvedl, že se ničeho nebojí a má můj obdiv, první dvě kola s nejlepšími jezdci, co jeli teamovky, klobouk dolu, jak jste mi to v prvních kolech natřeli! :)