ISC Praha - Speed Skating Team

Rychle a stručně

Příspěvky

LifeInLine Tour : Hradec Králové (6.5.2012)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) První květnový víkend byl v Hradci Králové odstartován dlouho očekávaný seriál závodů LifeInLine, který pro letošní rok získal nejen nového sponzora ale také nové jméno : LifeInLine Tour.

Oblíbených závodů na hradeckém letišti se zúčastnila i početná skupina závodníků týmu Winjay ISC Praha.

 

German Inline Cup 2012 (2) : Frankfurt Marathon (1.5.2012)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Druhým závodem, netradičně naplánovaným na úterý 1.5. 2012, pokračoval ve Frankfurtu nad Mohanem seriál závodů GIC. Na startu prvního letošního maratonu v rámci letošního GIC se objevil též kompletní tým Winjay ISC Praha.

 

10. Spreewald Marathon (21.-22.4. 2012, Burg, Německo)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) O uplynulém víkendu proběhl již 10. ročník oblíbených závodů v německém Spreewaldu. Inline závody na bruslích jsou součástí pestrého sportovního programu, který každoročně přiláká tisíce účastníků nejen z Německa, ale i přilehlého okolí.

 

116th Boston Marathon (16.4.2012, USA)

 RYCHLE A STRUČNĚ  (fm) Třetí dubnové pondělí, tedy na tzv. Patriot's Day, se konal v Bostonu na východě USA již 116. ročník nejstaršího maratonu na světě, populárního Bostonského maratonu.

 

German Inline Cup 2012 (1) : Berlin Halbmarathon (1.4.2012)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) První dubnový víkend odstartoval v Berlíně úvodním půlmaratonem jeden z nejprestižnějších seriálů inline závodů na světě, německý German Inline Cup, letos také za účasti Winjay ISC Praha týmu. Začátek nové sezóny si nenechala ujít celá řada vynikajících závodníků  v čele s obhájcem loňského vítězství Yannem Guyaderem startujícím v barvách jeho nového týmu EOSkates.

 

3. Schneeglöckchen Lauf (25.3.2012, Ortrand, Německo)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Vynikajícího úspěchu dosáhl náš klub, poprvé pod hlavičkou Winjay ISC Praha, na prvních letošních inline závodech v Německém Ortrandu na 3. ročníku populárního Schneeglöckchen Laufu.

 

Maratona di Roma (18.3.2012, Itálie)

 RYCHLE A STRUČNĚ  (fm) "Všechny cesty vedou do Říma", tak by se dal ve stručnosti charakterizovat 18. ročník maratonského běhu "Maratona di Roma" v italské metropoli Římě, jehož se letos zúčastnilo takřka 13 000 běžců.

 

Pečecká desítka (10.3.2012, Pečky)

 RYCHLE A STRUČNĚ  (fm) Za téměř jarního počasí se druhou březnovou neděli konal v Pečkách u Kolína tradiční běžecký závod Pečecká desítka - Memoriál Jardy Kvačka.

 

Palestra Kbelská 10 (3.3.2012, Praha)

 RYCHLE A STRUČNĚ  (fm) První březnový víkend se v Praze konal běžecký závod Palestra Kbelská 10. Závod na 10 km, který je zároveň nepsaným startem nové bežecké sezóny, přilákal na start opět po roce rekordní počet běžců všech věkových kategorií.

 

Valná hromada ČSKB

 RYCHLE A STRUČNĚ  (JaZ) Dne 21.2.2012 se v Praze na Strahově konala dlouho očekávaná valná hromada Českého svazu kolečkového bruslení. Hlavním cílem VH bylo přijetí nových členů, schválení nových stanov a zvolení nového vedení svazu.  Z pozvaných 37 zástupců klubů se nakonec dostavilo 33 delegátů. Přítomno bylo i několik dalších hostů, neboť každý pozvaný klub mohl vyslat jednoho delegáta s hlasovacím právem a jednoho dalšího zástupce jako hosta. Náš klub zastupoval Jarda Zíka a jako host byl přítomen Martin Jirsa.