ISC Praha - Speed Skating Team

Rychle a stručně

Příspěvky

LifeInLine Tour : Ostrava - Světový pohár (16.6.2012)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Vrcholným závodem seriálu LifeInline Tour byl jako každý rok závod v severomoravské metropoli Ostravě. I pro tentokrát se závod stal součástí Světového poháru v inline bruslení a tak se dalo očekávat, že tato událost roku přiláká nejen zahraniční závodníky zvučných jmen ale též pozornost nebruslící veřejnosti. Navíc, premiérově bylo ohlášeno vystoupení výběru těch nejlepších českých bruslařů pod hlavičkou Czech National Team.

 

Českomoravský pohár : Praha - Stromovka (16.6.2012)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Za úmorného letního vedra a přesto ve stínu Světového poháru v Ostravě proběhl v Praze ve Stromovce den ve znamení inline závodů pod hlavičkou Pražské inline maratony. Hlavní závody dne maraton a půlmaraton byly též zařazeny do závodů Českomoravského poháru a tak se dalo očekávat že i v tak těžké konkurenci jakou závod v Ostravě bezesporu byl se nakonec v Praze objeví nějaká ta bruslařská esa.

 

European Masters Marathon (10.6.2012, Dijon, Francie)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Nedlouho po World Marathon Masters v německém Dampu se o uplynulém víkendu konalo v rámci závodu Světového poháru ve francouzském Dijonu European Marathon Masters tedy Mistrovství Evropy Masters v maratonu. Na startu se v kategorii M40 též objevilli závodníci týmu Winjay ISC Praha a hlavní otázkou dne bylo, zda-li se o nějaký ten stupínek podaří vylepšit postavení z minulého roku.

 

LifeInLine Tour : Tábor - MČR v inline půlmaratonu (3.6.2012)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Na 907m dlouhém okruhu v areálu Komora v jihočeském Táboře pokračoval o uplynulém víkendu seriál závodů LifeInline Tour již 3. závodem. Hlavní závod dne, půlmaraton, byl tentokrát i oficiálním Mistrovstvím ČR v inline půlmaratonu a právě z tohoto důvodu se diváci mohli těšit na dva oddělené závody, tedy na závod mužů a závod žen.

 

German Inline Cup 2012 (3) : Mittelrhein Marathon (2.6.2012)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Opět po měsíci pokračoval v Koblenzi seriál závodů GIC dalším, v pořadí již 3. závodem. Na pořadu byl jeden z nejkrásnějších inline maratonů na světě a Winjay ISC Praha tým stál před otázkou jak doplnit tým ze kterého vypadl vinou zranění František Míček a na poslední chvíli pak i Martin Kuchař.

 

Vierter Lausitz Marathon (27.5.2012, Klettwitz, Německo)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Velkého úspěchu dosáhla naše výprava na tradičním Lausitz Marathonu v německém Klettwitzu. Testovací okruh automobilů DEKRA je zárukou rychlých časů což se potvrdilo i tentokrát, bonusem navíc pak bylo i vytvoření nového českého rekordu v inline maratonu žen.

 

Českomoravský pohár : Napajedla (26.5.2012)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Prvním závodem též odstartoval druhý se seriálů inline závodů v České republice, Českomoravský pohár. Bruslaři se vydali do moravských Napajedel, kde byl jako každoročně připraven den plný zábavy nejen pro bluslaře, ale i pro celou rodinu.

 

LifeInLine Tour : Praha (20.5.2012)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Druhý závod ze seriálu LifeInLine Tour 2012 byl na programu o uplynulém víkendu v Praze na Rohanském nábřeží. Přestože měly závody velkou konkurenci v podobě boje našich reprezentantů o bronzové medaile na MS v ledním hokeji ve Finsku, představil se v pražském Karlíně slušný počet závodníků všech věkových kategorií.

 

World Marathon Masters (13.5.2012, Damp, Německo)

RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Mistrovství světa veteránů v inline maratonu nebo-li World Marathon Masters se tento rok uskutečnilo v německém Dampu, tedy v místě které bylo dějištěm loňských bojů o evropské trofeje.

Závodů se zúčastnila i minivýprava závodníků našeho klubu. Je pro nás rovněž velkou ctí že Martin Kuchař byl nominován na závod Českým svazem kolečkového bruslení a reprezentoval tak zároveň i Českou republiku.

 

Lipenský půlmaraton 2012 (12.5.2012)

RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) První ročník Lipenského půlmaratonu, který se uskutečnil o uplynulém víkendu ve Frymburku na Šumavě, má svého historicky prvního vítěze z týmu Winjay ISC Praha.