ISC Praha - Speed Skating Team

Přestupová bomba na závěr sezóny!

(fm) Opravdu velkou rybu se našemu týmu podařilo ulovit v rozčeřených přestupních vodách. Diplomatická jednání byla složitá a vleklá, nakonec však naše diplomacie v podání  Františka Míčka, Jaroslava Zíky a Martina Jirsy slavila úspěch. Proto již teď můžeme s definitivní platností přivítat nového člena klubu, který bude jistě kvalitní náhradou za odcházejícího Martina Kuchaře.

Není jím nikdo jiný než Marek Handl (*1982), který se dohodl na spolupráci s týmem Winjay ISC Praha. Marek se dlouhodobě připravoval s naší tréninkovou skupinou již od letošního léta, což v podstatě mělo za následek nejen jeho raketový vzestup, ale poté i velký zájem, zejména moravských oddílů, o jeho osobu. Když pak navíc Marek porazil v Brně i jinak neporazitelného lídra týmu Martina Kuchaře (který vzápětí oznámil odchod do Inlinetalentu), bylo o jeho další kariéře víceméně rozhodnuto.

Jsme velmi rádi že se Marek rozhodl pro náš oddíl a přejeme mu, ať se mu v novém působišti daří přinejmenším tak dobře, jak se mu dařilo v letošní úspěšné sezóně.

 

František Míček

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář