ISC Praha - Speed Skating Team

Ostatní

Příspěvky

Nový člen týmu

(fm) Dárek v podobě nového člena si náš oddíl rozbalil ještě před Štědrým dnem. Tým, který hluboce zasáhla rána v podobě odchodu Martina Kuchaře tak pokračuje v posilování na příští sezónu. Po příchodu talentovaného Marka Handla který posílí náš tým v kategorii M30, nyní dochází i k posílení v jedné z dalších kategorií, která by se tak mohla stát jednou z tajných zbraní pro sezónu 2013, a to kategorie M50.

 

GIC 2012 : Celkové výsledky

gb.gif (fm) Jak jsme zde již psali, seriál GIC 2012 byl ukončen posledním závodem v Kolíně nad Rýnem, kde byly zároveň rozdány i tituly celkových vítězů v jednotlivých kategoriích. O vítězích bylo tedy rozhodnuto, ne tak o pořadí na dalších místech, tedy místech pod stupni vítězů. Teprve po důkladném přepočítání všech výsledků, které se díky německé preciznosti protáhlo na 3 týdny, můžeme až nyní s definitivní platností najít odpověď na otázku jak to tedy celé dopadlo!

 

Přestupová bomba na závěr sezóny!

(fm) Opravdu velkou rybu se našemu týmu podařilo ulovit v rozčeřených přestupních vodách. Diplomatická jednání byla složitá a vleklá, nakonec však naše diplomacie v podání  Františka Míčka, Jaroslava Zíky a Martina Jirsy slavila úspěch. Proto již teď můžeme s definitivní platností přivítat nového člena klubu, který bude jistě kvalitní náhradou za odcházejícího Martina Kuchaře.

 

Martin Kuchař opouští ISC Praha!

(fm) Informace, o které se v zákulisí vedly bouřlivé diskuze po celou sezónu a která jistě zarmoutila všechny příznivce klubu, byla potvrzena za závěrečném setkání ISC Praha : Martin Kuchař se s definitivní platností rozhodl vyměnit stařecký a z tohoto pohledu i neperspektivní oddíl ISC Praha za mladickým elánem překypující Inlinetalent Praha.

 

Rozloučení se sezónou 2012

(fm) V příjemném prostředí restaurace Zlatá Kovadlina v Praze se v sobotu 20.10.2012 uskutečnilo rozloučení se sezónou 2012, které bylo zároveň i připomenutím 5. výročí vzniku klubu. Zájem o akci byl velký, nechybělo málo a přidělený salónek by svou kapacitou nestačil. Omluvenky se daly spočítat na prstech jedné ruky a tak mohl být předseda klubu Jaroslav Zíka v roce významného jubilea více než spokojen.

 

GIC 2012 : Winjay ISC Praha drží skvělé 4. místo!

gb.gif (fm) V průběžném pořadí GIC 2012 po 5. závodě patří týmu Winjay ISC Praha vynikající 4. místo. Pouze týmy EOSkates, Swiss Skate Team a GB  Racingteam, tedy týmy od kterých se podobné umístění před sezónou očekávalo, se umístili před překvapením letošní sezóny Německého inline poháru, před českým týmem Winjay ISC Praha.

 

Kamila Nováková a Martin Kuchař v reprezentaci České republiky!

gb.gif (fm) Kamila Nováková a Martin Kuchař si svými výbornými výkony z poslední doby vybojovali nominaci do Českého národního týmu pro nadcházející Světový pohár v Ostravě, resp. Mistrovství Evropy v maratonu Masters ve francouzském Dijonu. Tato potěšující zpráva byla dnes oznámena prostřednictvím sociálních sítí přímo Českým svazem kolečkového bruslení.