ISC Praha - Speed Skating Team

Brno Circuit Inline na ČT4

 VIDEO  (fm) Poslední závod letošní bruslařské sezóny konající se na brněnském Masarykově okruhu neunikl pozornosti ČT, která odvysílala sestřih všeho podstatného v pořadu Sport v regionech na ČT4. 

Ve čtyřminutovém sestřihu se pak mimo jiné dozvídáme že letošního ročníku se zúčastnilo více než 200 závodníků, čas nejrychlejšího kola byl 9:52 a nejúspěšnějším týmem se stal klub ISC Praha.

V následných rozhovorech si pak Matěj Krupka z KSB Modřany pochvaloval závod a též svoji závodní rodinu z Modřan, Tereza Klimešová vyjádřila svoji nenávist ke kopcům a Adam Adlt potvrdil tu skutečnost, že hvězdně obsazený tým Bruslarna.cz aspirující na mety nejvyšší, byl v Brně opravdu jen pro srandu.

Závěrem dostal prostor před kamerami ČT i polský závodník Damian Ciborowski, který i přes tu skutečnost že na trati působil spíše dojmem obtloustlého strejdy na výletě do Babiččina údolí, s přehledem vyhrál kategorii jednotlivců, i když jak sám přiznal, závod to byl těžký a profil trati velmi náročný.

Na závěr bych snad jen poopravil jméno vítězného týmu v kategorii žen, pravda, pokud někdo přijde s názvem Chcíplý dobrý víly může čekat určité komplikace. Takže, dobrý víly ještě nechcíply, jen jsou prostě chcíplý.

 

 

František Míček

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář