ISC Praha - Speed Skating Team

Videa

Příspěvky

Brno Circuit Inline na ČT4

 VIDEO  (fm) Poslední závod letošní bruslařské sezóny konající se na brněnském Masarykově okruhu neunikl pozornosti ČT, která odvysílala sestřih všeho podstatného v pořadu Sport v regionech na ČT4.

 

Giro de kanál (MČR v inline maratonu)

 VIDEO  (fm) Diplomy vítězů a slzy poražených ještě nestačily ani zdaleka zaschnout a již je tady video z MČR v inline maratonu které se letos uskutečnilo v příjemném prostředí veslařského areálu v Račicích.

 

Okruh Bugatti Circuit, Le Mans

 VIDEO  (fm) Ti co se zúčastnili si rádi připomenou, ti co svojí účast teprve plánují jistě před závodem ocení. O čem je řeč? O videu serveru rollerenligne.com přibližující okruh závodu Le Mans.

 

24 hodin Le Mans 2011 očima České televize

 VIDEO  (fm) Necelé tři týdny po skončení závodu 24h Roller Le Mans přichází i Česká televize s vlastním sestřihem nejdůležitějších momentů z tohoto prestižního závodu. Jedná se o 10-minutový dokument, který by měl divákům jednak ukázat to podstatné co se během závodu odehrálo, ale zároveň též přiblížit tu neopakovatelnou atmosféru kterou lze v Le Mans zažít.

 

24h Roller Le Mans 2011 očima německé Deutche Welle TV

 VIDEO  (fm) V návaznosti na reportáž ze závodu 24h Le Mans se nám podařilo získat exkluzivní dokument ze závodu od německé televize Deutche Welle, DW-TV. I když je komentář v německém jazyce stejně jako všechny rozhovory, lze si na základě tohoto dokumentu udělat určitý obrázek, jaké to vlastně celé bylo.

 

European Masters - oficiální video

 VIDEO  (fm) Před několika dny se stránkách http://www.skate-tv.de/ objevilo oficiální video ze závodu European Masters 2011, který se konal dne 15.5.2011 jako Mistrovství Evropy veteránů a jehož se zúčastnila i početná skupinka závodníků našeho oddílu, díky internetové osvětě známá též pod pracovním názvem "Sedm statečných".