ISC Praha - Speed Skating Team

Rychle a stručně

Příspěvky

The ING New York City Marathon (6.11.2011)

 RYCHLE A STRUČNĚ  (fm) Dne 6.11.2011 se uskutečnil jeden z největších závodů svého druhu, populární The ING New York City Marathon.

 

ISC Praha finished 3rd in 24 Hours Roller Le Mans 2011!

 RYCHLE A STRUČNĚ  Last weekend we took 3rd place in the 24 Hours Roller Le Mans 2011!

dsc_8448.jpgTým ISC Praha nabruslil přes 800 km a vybojoval v silné konkurenci skvělé 3. místo ve veteránské kategorii a 8. místo v celkové klasifikaci.

 

Hlavní soutěže desetičlenných týmů se přitom zúčastnilo přes 400 týmů z nichž 52 týmů soutěžilo také v kategorii veteránů.

 

3. Lausitz-Marathon (12.6.2011, Klettwitz, Německo)

 RYCHLE A STRUČNĚ  Uplynulý víkend se konal jeden z nejlepších závodů na území Německa co se tratě a povrchu týče, závod v lužickém Klewittzu. Testovací trať pro automobily Eurospeedway Dekra Testoval slibovala opravdový bruslařský zážitek a dalo se předpokládat, že o osobní rekordy zde nebude nouze. Je tedy jen škoda, že se závodu nezúčastnilo z našich řad více závodníků, ale kdoví, příští rok to může být jiné.

 

LifeInLine (15.5.2011, Praha)

 RYCHLE A STRUČNĚ  V neděli proběhl další ze závodů seriálu LifeInLine, tentokrát v Praze, a nás může těšit že i tentokrát se zástupci našeho klubu neztratili. I přes neúčast našich sedmi statečných veteránů, kteří vyrazili dobývat Evropu jsme měli na startu několik želízek v ohni. I když víkendová předpověď počasí nebyla k bruslařům vlídná, během závodů nakonec nepršelo, což jistě všichni přítomní uvítali.

 

PIM In-Line Party (7.5.2011, Praha)

 RYCHLE A STRUČNĚ  Uplynulou sobotu se na pražském Výstavišti konal vložený závod "MF DNES In-line Party" kategorie speed na 3250 m v rámci promoakce a představení sportu inline rychlobruslení. Akce proběhla pod taktovkou sdružení Inlinetalent, pro které to byla zároveň organizační premiéra. Víkend sliboval pěkné počasí a tak jsme byli zvědaví, jak bude celý závod probíhat a kolik se dostaví závodníků.

 

8. Sprint Cup (23.4.2011, Benátky nad Jizerou)

 RYCHLE A STRUČNĚ  Za krásného počasí se minulý víkend uskutečnil 8. ročník závodů "Sprint Cup" kolečkového bruslení na dráze v Benátkách nad Jizerou. I když dráhové bruslení není hlavní doménou našeho klubu, přesto se dva naši závodníci, říkejme jim dobrodruzi, závodů zúčastnili. Jedná se o první dvě vlaštovky a jak praví staré rčení, nemusí pršet, stačí když kape. A pro náš oddíl to byly kapky doslova zlaté!