ISC Praha - Speed Skating Team

Terka:
Prádlo Odlo používám téměř na všechny druhy sportů a tréninku. Trénuji s ním téměř denně a zatím se mi velmi zamlouvá. Co se týče trika s dlouhým rukávem (Evolution Warm), není absolutně na těle cítit, dobře se v něm hýbe rukama - adaptuje se na těle tak, že ho vůbec nevnímám. Používám ho na běh, inline, kolo a to pod cyklo bundu s membránou a na těle nejsem nějak spocená. Triko Windproof se mi taky dobře osvědčilo, používala jsem ho za teplejšího větrného počasí a je fakt, že vítr nepropustí, takže si člověk neužene zápal plic. V tomto triku na přední straně za windproof membránou trochu potu zůstává, ale zádová část pot krásně odvádí.

Lukii:
Triko Evolution Light - krátký rukáv: 
Toto tričko intenzivně používám při tréninku na cyklo-trenažeru v tělocvičně i při běhu venku. V tělocvičně plní triko perfektně svou funkci. Po celou dobu tréninku jsem „v suchu“, triko perfektně absorbuje i vysokou dávku potu. Navíc, pravděpodobně díky použitým druhům vláken, na rozdíl od jiných značek nezapáchá. To považuji za velikou přednost. Není tak problém vzít triko na trénink několikrát po sobě bez praní :-)
Při běhu venku v chladnějším počasí, jsem přes triko použil ještě mikinu. Opět díky výbornému zachycení potu mi nebyla zima.
Celkově bych triko hodnotil jako výborné. Včetně použitých materiálů, které jsou příjemné na nošení a nedřou kůži. Jediný nedostatek, který triko má, je ten, že poměrně často se shrnuje a odhaluje spodní partii zad.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

bieliznaadele.pl

(bieliznaadele.pl, 6. 12. 2013 22:02)

Dámské spodní prádlo www.bieliznaadele.pl