ISC Praha - Speed Skating Team

Sama doma (Inline bruslení s Martinem Jirsou, 31.3.2011)

 

ct.jpgV rámci pořadu ČT "Sama doma" v bloku zaměřeném na inline bruslení vystoupil člen našeho týmu Martin Jirsa společně s dcerou Natálkou. Pokud vezmeme v úvahu že se jednalo o jejich první vystoupení před kamerami ČT a navíc že vše bylo vysíláno živě, musíme uznat že Martin s Natálkou podali obdivuhodný výkon! Gratulujeme!

Není veřejným tajemstvím že Martin má dlouhodobě jedny z nejlepších statistik v počtu přístupů na svoji osobní stránku v sekci věnované členům našeho týmu. Proto se dá celkem logicky předpokládat, že ve chvíli kdy se pomalu stává mediálně známou osobností (tzv. celebritou), jeho popularita v nejbližší době ještě poroste.

Nic na tom nemůže změnit ani fakt, že si Martin nemohl vzpomenout nejen na Scotta Olsona, zakladatele firmy Rollerblade, ale též ani na název svého vlastního klubu ... Ale ruku na srdce, kdo by si na něco takového vzpomněl ve chvíli, kdy se vedle vás provádí úprava vizáže, pečou mazance a do toho všeho probíhá vášnivá debata o antikoncepci!

Záznam z Martinova televizního vystoupení můžete shlédnout zde:

 

František Míček

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Sama doma

(Martin, 4. 4. 2011 19:50)

V každém případě velká zkušenost, jak říkal Lenin učit se, učit se a učit se. Podruhé si už vzpomenu na Scotty Olsena a samozřejmě i na domácí klub #1 v CZ.

Re: Sama doma

(Martin Hejný, 4. 4. 2011 22:21)

Martine, já bych se tím na Tvém místě netrápil, kdo ví, co člověk vykoktá před kamerou i kdyby to měl tisíckrát naučený... třeba já určitě. Video jsem shlédl a podle mého jste to oba s dcerou zvládli bravurně. Jsem rád, že to padlo do povolaných rukou, ta produkční totiž chtěla oslovovat nějaký freeridery, když jsem to odmítl, tak jsem jí radši rovnou poslal na vás aby tam nakonec nepřišel nejakej zhulenej rastafarián... :-)

musím se pochválit

(Martin Hejný, 4. 4. 2011 11:24)

Televize tohle vystoupení nabídla původně mě, jenže bych vypadal před kamerami strašně a navíc bych nanejvýš sotva koktal, tak jsem dal produkční kontakt na Jardu a Martina, takže jsem rád, že to vyšlo a ISC má PRko. (ten link na mě byste si už taky mohli dát, co, předsedo? :-))

vzorná reprezentace

(předseda, 4. 4. 2011 10:36)

Ve čtvrtek jsem schválně zůstal doma abych mohl pracovat na zahrádce a taky sledovat jak si Martin s Natálkou povedou. Podle mne jim to šlo skvěle a ostudu rozhodně neudělali - prostě vzorná reprezentace.