ISC Praha - Speed Skating Team

Sezona 2011

Příspěvky

Pečecká desítka

p3120001.jpg REPORTÁŽ  Pokud jsem minulý týden psal, že běhu v Kbelích se zúčastnila minivýprava ISC, pak účast na populární Pečecké desítce byla ještě menší – do Peček jsem totiž odjel sám! Bruslařská sezóna ještě nezačala a tak je zatím čas věnovat se i jiným, u mě běžeckým aktivitám.

 

Palestra Kbelská desítka

 REPORTÁŽ  I když bruslařská sezóna je teprve přede dveřmi, tak ta běžecká odstartovala právě o uplynulém víkendu. ISC je sice klub bruslařský, ale v rámci zimní přípravy jsme u ostrého startu běhů v roce 2011 nemohli chybět ani my.

A tak se naše minivýprava (bez Marka Minibergera) ve složení já (František Míček), Martin Kuchař a Pavel Zajpt sešla v sobotu 5.3. 2011 v Kbelích, abychom se zúčastnili jubilejného 25. ročníku Palestra běhu - Kbelská desítka.

 

ODLO - spodní prádlo Evolution Light a Warm

ObrazekPoužíváme elastické spodní prádlo Odlo z  kolekce Evolution Warm a Evolution Light a také trička z řady Windproof a Cubic. To, jak se nám toto prádlo v zimní i jarní přípravě osvědčilo, dokládají nejlépe následující autentické komentáře našich závodníků:

 

Garmin Forerunner® 405

ObrazekV této recenzi představujeme tréninkový sporttester s GPS přijímačem Forerunner® 405 z produkce firmy Garmin.