ISC Praha - Speed Skating Team

Články

Příspěvky

Pečecká desítka (10.3.2012, Pečky)

 RYCHLE A STRUČNĚ  (fm) Za téměř jarního počasí se druhou březnovou neděli konal v Pečkách u Kolína tradiční běžecký závod Pečecká desítka - Memoriál Jardy Kvačka.

 

Palestra Kbelská 10 (3.3.2012, Praha)

 RYCHLE A STRUČNĚ  (fm) První březnový víkend se v Praze konal běžecký závod Palestra Kbelská 10. Závod na 10 km, který je zároveň nepsaným startem nové bežecké sezóny, přilákal na start opět po roce rekordní počet běžců všech věkových kategorií.

 

Valná hromada ČSKB

 RYCHLE A STRUČNĚ  (JaZ) Dne 21.2.2012 se v Praze na Strahově konala dlouho očekávaná valná hromada Českého svazu kolečkového bruslení. Hlavním cílem VH bylo přijetí nových členů, schválení nových stanov a zvolení nového vedení svazu.  Z pozvaných 37 zástupců klubů se nakonec dostavilo 33 delegátů. Přítomno bylo i několik dalších hostů, neboť každý pozvaný klub mohl vyslat jednoho delegáta s hlasovacím právem a jednoho dalšího zástupce jako hosta. Náš klub zastupoval Jarda Zíka a jako host byl přítomen Martin Jirsa.

 

Celostátní inline konference

 RYCHLE A STRUČNĚ  (JaZ) Dne 14.1.2012 se v Brně-Líšni v restauraci Na hřišti konala dlouho očekávaná celostátní konference o kolečkovém rychlobruslení.

 

German Inline Cup 2012

 RYCHLE A STRUČNĚ  (fm) Jen pár dní po registraci na závod Le Mans 24 Heures Rollers jsme registrovali náš tým Winjay ISC Praha i na prestižní seriál závodů German Inline Cup 2012.

 

Le Mans 24Heures Rollers 2012

 RYCHLE A STRUČNĚ  (JaZ) Náš veteránský tým byl právě přihlášen k účasti v letošním ročníku Le Mans pod názvem Winjay ISC Praha. Pod tímto názvem budeme letos startovat i na ostatních závodech.

 

The New York City Marathon (6.11.2011, USA)

 REPORTÁŽ  (fm) Jestliže bruslařská sezóna pro mě definitivně skončila pětihodinovkou v Brně, ta běžecká pro mě měla připravenu poslední velkou výzvu. Neměl jsem sice již žádné přehnané ambice co se vylepšování osobních rekordů týče, ale přesto mě čekal závod který patří k těm co by si každý běžec měl určitě jednou v životě zkusit. Tím, čím je pro každého bruslaře maraton v Berlíně, tedy neopakovatelným a neskutečným zážitkem, tím je pro každého běžce maraton v New Yorku. Proč? Protože je to prostě největší, nejlepší a suverénně nejdražší maraton na světě!

 

První sníh aneb ISC na horách

(fm) První letošní sníh přilákal do českých hor mnoho příznivců lyžařských sportů, mezi nimiž nechybělo i několik členů našeho týmu, kteří uvítali možnost kvalitní vytrvalostní přípravy ve vysokohorském prostředí.

 

ISC Praha členem Českého svazu kolečkového bruslení

cskb.jpg(fm) Velmi potěšující zpráva přišla dne 5.12.2011. Český svaz kolečkového bruslení (ČSKB) prostřednictvím svého webu oznámil rozšíření svazu o nové členy, mezi nimiž tentokrát nechyběl ani oddíl ISC Praha.

 

Spolupráce se společností WinJay potvrzena!

(fm) Jak již bylo oznámeno na výroční schůzi klubu začátkem listopadu, novým sponzorem ISC týmu se pro sezónu 2012 stává italská společnost WinJay, tedy společnost zabývající se výrobou software pro televizní a rozhlasová studia.

 

Výroční schůze ISC Praha za rok 2011

(fm) O uplynulém víkendu se v areálu Běchovické Korunky konala výroční schůze ISC Praha.

 

The ING New York City Marathon (6.11.2011)

 RYCHLE A STRUČNĚ  (fm) Dne 6.11.2011 se uskutečnil jeden z největších závodů svého druhu, populární The ING New York City Marathon.

 

Brno Circuit Inline (16.10.2011)

 REPORTÁŽ  (fm) Není to tak dávno co jsem zde psal reportáž z prvního inline závodu sezóny, toho s nevyslovitelným jménem (Schneeglöckchen) a již je zde report z posledního, pětihodinového, závodu v Brně který většina zná pod jménem Brno Circuit Inline. Nevím jestli je zde na místě použít spojení vrchol sezóny v případě závodu který přichází již po sezóně, každopádně se ale jedná o závod výjimečný když už ne svým postavením v kalendáři, tak rozhodně svým 73m vysokým převýšením.

 

Novosadski maraton (9.10.2011, Novi Sad, Srbsko)

 REPORTÁŽ  (fm) Před bruslařským vrcholem sezóny v podobě pětihodinového, vytrvalostního závodu na automobilovém okruhu v Brně, jsem stál před otázkou jak si co nejlépe otestovat svojí aktuální vytrvalost. Po chvíli přemýšlení bylo jasno - co kdybych si zaběhl nějaký ten maraton? Uvidím, jak na tom jsem a za týden bude nějaká pětihodinovka pouhou procházkou růžovým sadem!

 

Köln K2 Inline Marathon (2.10.2011, Německo)

 REPORTÁŽ  (fm) Pouhý týden po Berlínském maratonu tu byl další z německých závodů, tentokrát závěrečný díl Německého poháru (GIC) v Kolíně na Rýnem. Není Kolín jako Kolín a ten nad Rýnem už je celkem z ruky a tak jsem přišel na myšlenku oslovit spřátelené kolegy bruslaře jestli by si někdo z nich nechtěl vyrazit za hranice všedních dnů nakoupit zásobu kolínské.

 

BMW 38. Berlin Marathon (24.9.2011, Německo)

 REPORTÁŽ  (fm) Pokud existuje závod který by rozhodně neměl chybět v kalendáři žádného bruslaře, je jím bezpochyby Berlínský maraton. I když se vyskytují různé názory který že to bruslařský závod je opravdu ten nejlepší, pro mě je prostě tím úplně nejlepším z nejlepších právě závod, který se pravidelně koná poslední víkend v září v německém Berlíně.

 

Brno Circuit Inline na ČT4

 VIDEO  (fm) Poslední závod letošní bruslařské sezóny konající se na brněnském Masarykově okruhu neunikl pozornosti ČT, která odvysílala sestřih všeho podstatného v pořadu Sport v regionech na ČT4.

 

Brno Circuit Inline (16.10.2011)

 RYCHLE A STRUČNĚ  (fm) Doslova medailové žně zažil náš oddíl na posledních letošních závodech na Masarykově okruhu v Brně, kde proběhly závody štafet a jednotlivců na 5 hodin.

 

Novosadski maraton (9.10.2011, Novi Sad, Srbsko)

 RYCHLE A STRUČNĚ  (fm) Dne 9.10.2011 se v srbkém Novem Sadu konal již 19. ročník Novosadskeho maratonu.

 

LifeInLine (18.9.2011, Opava)

 REPORTÁŽ  (fm) Není to zase tak dávno co začala česká inline sezóna prvními závody v Hradci Králové a už tady máme závody poslední – tedy alespoň co se těch klasických závodů týče. I když v září se dá očekávat všelijaké počasí, vše nasvědčovalo tomu že rozlučení s letošní sezónou bude důstojné, tedy plné sluníčka.

 

MČR v inline půlmaratonu (11.9.2011, Plzeň)

 REPORTÁŽ  (fm) Uplynul jen jeden týden od MČR v inline maratonu a už tu máme další mistrovství ČR, tentokrát na trati poloviční, tedy MČR v inline půlmaratonu. Pokud si zde vypůjčím terminologii použitou na svazovém webu, pak „obdélníkovou a fádní trať“ v Račicích (ovšem s jednoznačně nejlepším povrchem) vystřídala jistě zajímavá a technicky náročná trať na plzeňských Borech.

 

Köln K2 Inline Marathon (2.10.2011, Německo)

 RYCHLE A STRUČNĚ  (fm) Za nádherného letního počasí se uskutečnil v neděli 2.10.2011 v Kolíně nad Rýnem záverečný závod seriálu German Inline Cup, populární Köln Marathon.

 

BMW 38. Berlin Marathon (24.9.2011, Německo)

 RYCHLE A STRUČNĚ  (fm) Poslední víkend v září se konal jako každý rok prestižní inline maraton v Berlíně, BMW 38. Berlin Marathon.

 

LifeInLine (18.9.2011, Opava)

 RYCHLE A STRUČNĚ  (fm) Poslední závod ze seriálu LifeInLine se konal v neděli 18.9.2011  v Opavě. Bruslařské odpoledne, kterého se zúčastnili i závodníci z nedalekého Polska,  provázelo krásné slunečné počasí a očekávání, jak si závodníci poradí s novou, náročnější tratí.

 

METRO Běh na 10 km (10.9.2011, Praha)

 REPORTÁŽ  (fm) Bruslařská sezóna pomalu ale jistě spěje ke svému závěru, počasí už nás také netrápí svými tropickými teplotami, začíná tedy být ideální doba na nějaké ty běžecké závody. Co se týče běhů, ty nejdůležitější mě čekají až v říjnu, ale jelikož jsem od Lince (duben) prakticky nic neběžel, je nejvyšší čas trochu se připravit. A pražský METRO běh na 10 km se zdál právě tím optimálním závodem pro restartování mé běžecké kariéry.

 

Giro de kanál (MČR v inline maratonu)

 VIDEO  (fm) Diplomy vítězů a slzy poražených ještě nestačily ani zdaleka zaschnout a již je tady video z MČR v inline maratonu které se letos uskutečnilo v příjemném prostředí veslařského areálu v Račicích.

 

MČR v inline maratonu (3.9.2011, Račice)

 REPORTÁŽ  (fm) První víkend v září jsme se konečně dočkali – mistrovství ČR v inline maratonu se letos premiérově pojede na okruhu v Račicích, tedy na okruhu který nejenže doporučuje Česká stomatologická komora, ale hlavně i deset bruslařů z deseti. Snad jen Petr Vašek z Liberce, známý to vrchař, byl poněkud rozladěn když se dozvěděl o nulovém převýšení okruhu a ihned navrhoval alternativu v podobě revoluční a dosud neprobádané trati Malá Morávka – Praděd, tedy pompézní výpravu na nejvyšší bod Jeseníků, která se však setkala pouze s nechápavými pohledy bruslařské obce.

 

MČR v inline půlmaratonu (10.9.2011, Plzeň)

 RYCHLE A STRUČNĚ  (fm) Týden po mistrovském maratonu v Račicích se o víkendu konalo MČR v inline maratonu, tentokrát po roční přestávce opět na oblíbené trati na Borech v Plzni. Závod byl zároveň i předposledním podnikem ze seriálu LifeInLine.

 

METRO Běh na 10 km (10.9.2011, Praha)

 RYCHLE A STRUČNĚ  (fm) Dne 10.9.2011 se konal v Praze večerní METRO běh na 10 km v rámci běžeckého seriálu Prague International Marathon.

 

RWE Hunsrück Marathon (28.8.2011, Hunsrück, Německo)

 REPORTÁŽ  (fm) Poslední srpnový víkend sliboval několik zajímavých závodů, Libercem počínaje a Gdaňskem konče. Právě do Gdaňsku na závod světového poháru bych jel asi nejraději, ovšem vzhledem ke vzdálenosti jsem výpravu k Baltu velmi rychle zavrhl a veškerou svoji pozornost nasměroval k maratonu u našich západních sousedů, tedy v Německu.

 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

následující »